Už tai visų pirmą galime būti dėkingi kelioms Senojo žemyno avialinijoms, jau kurį laiką užtikrinančioms vos vieno-dviejų sustojimų reikalaujančias keliones į šį tolimą pasaulio kampelį patogiais ir didesnių vingių „nesukančiais“ maršrutais. Seniausiai egzistuojantis iš dabar prieinamų variantų - „Air France“ skrydis iš Paryžiaus su sklandžiu persėdimu Tokijuje į oro linijų bendrovės „Delta“ lėktuvą.

Visa kelionė trunka vos septyniolika valandų, tačiau keičiant laiko juostą, grįžimo „laimėjimo“ sąskaita kartu „surijama“ maždaug para. Tokios kelionės kaina asmeniui į vieną pusę svyruoja tarp trijų ir šešių su puse tūkstančio litų.

Skrendant iš Londono Hitrou oro uosto, iki to paties Tokijo būtumėte nuskraidinti oro linijų bendrovės „Virgin Atlantic“, iš kur Jus taip pat „pasiimtų“ avialinijų „Delta“ lėktuvas, kursuojantis iki pat Won Pat Guam tarptautinio oro uosto, įsikūrusio netoli Guamo Tumono miesto. Tokios kelionės kaina būtų panaši kaip ir skrendant su „Air France“ iš Paryžiaus, visgi „Virgin Atlantic“ už tuos pačius pinigus pasiūlys ir iki dvidešimt trijų kilogramų registruoto bagažo bei vietos lėktuve pasirinkimą o maistą ir gėrimus iš lėktuvo meniu viso skrydžio metu galėsite vartoti neribotai.

Aktualesniu pasiūlymu galima įvardinti aktyviai rezervuojamas vietas „Korean Air“ lėktuvuose. Ši oro linijų bendrovė, trumpam nutūpdindama keleivius iš Europos Seule, nuo Frankfurto prie Maino iki Guamo nuskraidintų už 3126 litus.

Vis dėlto, pats aktualiausias variantas šiuo metu – skrydis su ta pačia „Korean Air“ (stabtelint Seule) iš Prahos. Keliaujant šia kryptimi artimiausiais spalio – gegužės mėnesiais, o bilietus užsisakant jau dabar, skrydis į abi puses žmogui kainuotų vos 738 eurus arba apie 2546 litus.

Viešbučiai Guame kainuoja vidutiniškai 150 litų už naktį. Pavyzdžiui, sąlygas apsistoti parai vienai asmeniui, Tamuninge įsikūręs trijų žvaigždučių viešbutis paprastai skambiu pavadinimu „Plaza“ įkainuoja apytiksliai 120 litų. Tuo tarpu už kambarį su vaizdu į vandenyną Tumone esančiame Verona Resort & Spa tektų pakloti jau 195 litus nakčiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją