Tiesa, žymiai anksčiau įvyksiančių išvykų į Kolombą už tokią kainą įvykdyti nepavyks – artimiausia data, kuriai galima užsisakyti šią kelionę yra rugsėjo 4-oji. Taip pat, ieškant pačių pigiausių skrydžių, svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad oficialioje vežėjo svetainėje būtų pažymėtas „lanksčių kelionės datų“ langelis – jo pagalba, pro akis nepraleisite pasiūlymų, išsidėsčiusių trijų dienų spinduliu nuo „pradinės“ nurodytos dienos.

Be to, kadangi į skrydžio programą įtrauktas garantuotas persėdimas, skirtingų kelionių trukmės gali ženkliai skirtis. Čia galioja beveik visada pasiteisinanti taisyklė, skelbianti, kad pigiausiai atsieis ta išvyka, kurios metu lėktuve ir oro uoste praleisite mažiausiai laiko. Orientacinė tokios kelionės trukmė – tarp 16 ir 30 valandų – priklausomai nuo to, kiek truks Jūsų „apsistojimas“ Stambule.

Viešbučių kainos Kolombe svyruoja priklausomai nuo savo klasės tuo tarpu kai konkreti apartamentų lokacija didelės įtakos atvykėlių kišenės palengvėjimo mastams nedaro. Pavyzdžiui, naktis trijų žvaigždučių Rivi Ras Hotel komplekse, įsikūrusiame ties pietine Kolombo miesto riba esančiame Mount Lavinia (turinčia puikų susiekimą su Šri Lankos prekybos sostine išilgai pakrantės tiek į šiaurę, tiek į pietus besidriekiančio geležinkelio dėka) kainuoja 41 JAV dolerį arba apytiksliai 107 litus.

Rivi Ras Hotel įsikūręs pačioje vandenyno pakrantėje o jo teritorijoje veikia aukštos klasės restoranas, siūlantis tiek pusryčiais, tiek pietumis mėgautis žaviame smelėtame paplūdimyje. Komplekso lankytojai reguliariai aprūpinami kokybišku geriamu vandeniu, kadangi vartoti tekantį iš čiaupo Šri Lankoje šiek tiek rizikinga. Netoli viešbučio įsikūręs populiarusis Sinhalese sporto klubas.

Keturių žvaigždučių apartamentų kainos Kolombe, be abejo, aukštesnės. Palyginimui, „Pegasus Reef“ pasivadinęs viešbutis, įsikūręs arčiau centro esančiame pietiniame Wattala rajone nakvynę siūlo už 81 JAV dolerį arba maždaug 211 litų. Čia įsikūrusius gundys kito pobūdžio sporto objektai – garsieji Sugathadasa ir Ranasinghe Premadasa (dar žinomas Khettarama vardu) stadionai, taip pat – Pettah turgavietė ir nemažai poilsiautojų laiko „atimančios“ paplūdimio tinklinio aikštelės.

Praktiškai tokios pat klasės, tačiau plačiau žinomą vardą susikūręs Cinnamon viešbutis (tarp kitko, esantis pačiame Kolombo centre) apsistojimą parai įkainoja 137 JAV doleriais arba apytiksliai 356 litais. Tačiau verta atkreipti dėmesį į tai, kad už tą pačią kaina kambaryje ypatingu komfortu gali mėgautis iki trijų žmonių o pasirinkę šią apgyvendinimo įstaigą tapsite vienu labiausiai aplinką tausojančių turistų visame didmiestyje.

Poilsis penkių žvaigždučių viešbutyje įkandamas ne kiekvienam. Pavyzdžiui, naktis „Casa Colombo Hotel“ komplekse kainuoja jau 240 JAV dolerių arba apie 624 litus, o „Paradise Road Tintagel Colombo“ arba „The Kingsbury“ – kartais net trečdaliu brangiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją