Tačiau vasarą – žinoma, geriausia – ne pačiame jos įkarštyje verta aplankyti ir Šiaurinę Viduržemio jūros pakrantę. Trumpai pasižvalgysime po tai, ką Lietuvos kelionių agentūroms siūlo Prancūzijos turizmo sektoriaus atstovai.

Kelionių organizatoriaus „Grūda“ siūlomos kelionės autobusu maršrutai – ypatingai turiningi. Dažniausiai ši įmonė vienos išvykos metu apsistoti bent kuriose kurortuose. Tiesa, „Grūdos“ kelionės – ypatingai paklausios, tad vietą autobuse reikėtų rezervuotis iš anksto. Šiuo metu, dar galima „įtilpti“ į liepos 25 – rugpjūčio 4 dienomis vykstančią vienuolikos dienų išvyką, prasidedančią Lietuvoje. Jos maršrutas driekiasi per Miuncheną, Nicą, Monte Karlą, San Reme, Portovenerę, Manarolą, Kanus, Luganą ir Bambergą.

Į programą įtrauktos tiek ekskursijos autobusu, tiek trumpi pėsčiųjų žygiai, tiek pažintiniai pasivaikščiojimai po įdomiausius į kelionės maršrutą įtrauktus miestus. Viešbučiuose iš viso nakvojama šešias naktis, likusias – autobuse. Šiuo metu vykdomos akcijos metu ši išvyka kainuoja 2186 litus žmogui. Nespėjus sutilpti į „artimiausią“ autobusą, galima bandyti prisijungti prie rugpjūčiui renkamų grupių – tada už kelionę vienam žmogui tektų užmokėti jau 2259 litus.

„Novaturas“ siūlo skrydį į Nicą ir poilsį šiame kurorte įsikūrusiame prabangiame „Comte de Nice“ viešbutyje už sąlyginai nedidelę kainą. Skrydis, nakvynė ir maitinimas kartą per dieną dviem žmonėms, įsigyjant kelionę iš „Novaturo“ atsieitų 1789 litus 7 dienoms arba 3369 -14 dienų.

Maždaug tiek pat kainuotų poilsis Nicoje, užsisakant „Topturo“ siūloma išvyką. Tiesa, į šios (kol kas tik 7 dienų trukmės varianto) poilsinės kelionės programą įtraukti ir pažintiniai elementai – pavyzdžiui, ekskursijos į San Remą ir Monaką arba vienos dienos išvyka į Kanus. Taip pat „Topturas“ už tą pačią kainą siūlo pasirinkti apgyvendinimą skirtinguose dviejų arba trijų žvaigždučių Nicos viešbučiuose.
Savaitės išvyką į Pietų Prancūziją (taip pat apsilankant Italijos Rivjeroje), įsigyjama iš „Guliverio kelionių“ šiuo metu kainuoja 1611 litų.

Šio organizatoriaus vykdomų kelionės dvidešimties vietų autobusu artimiausios datos – liepos 20 – 28 d. Taip pat, liepos 27 – rugpjūčio 4 d. ir rugpjūčio 3 – 11 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją