Pridėjus kelionės iš Lietuvos į Olandiją ir atgal kainą, iš viso gautųsi apie 1900 litų asmeniui. Vienintelė problema – žemiausios kainos galioja kelionėms, įvyksiančioms artimiausių septynių savaičių metu o užsisakyti jų tiesiai iš arke.nl, gyvenant Lietuvoje be tarpininkų nepavyks.

Todėl teks pasinaudoti papildomomis tarpininkavimo paslaugas atliekančių arba partnerinių įmonių, pavyzdžiui, „TUI Travel“ paslaugomis. Tuo tarpu, turintys galimybę užsakymą atlikti Olandijoje, Belgijoje, Liuksemburge arba Vokietijoje, gali tai padaryti savarankiškai – internetu, tiesiai iš „Arke“. Tačiau reikia nepamiršti, kad arke.nl puslapis kol kas pasiekiamas tik olandų kalba, todėl, nežinant jos, verstis tektų vienos iš automatinių vertimo programų pagalba.

Keturiolikos dienų trukmės kelionę, prasidedančią Amsterdame rugpjūčio 28 dieną su automobilio nuomos be papildomos priemokos galimybe (t.y. pažinti Floridą galėsite plačiai už Orlando didmiesčio ribų) „Arke“ siūlo už 498 eurus arba maždaug 1717 litų asmeniui. Tokio pat tipo pasiūlymas, keliaujant į Majamį, prieinamas už maždaug 560 eurų arba apie 1930 litų. Taip pat egzistuoja galimybė su ta pačia turizmo agentūra „susiorganizuoti“ analogišką išvyką į Los Andželą ar Las Vegasą – už atitinkamai 600 eurų arba apie 2070 litų ir maždaug 590 eurų arba apie 2035 litus asmeniui.

Tiek pat trunkanti kelionė į Orlandą su keturiolika nakvynių Orlando Continental Plaza, skrendant iš Amsterdamo Schipholio oro uosto vienam žmogui kainuotų 513 eurų arba maždaug 1767 litus. Taip pat egzistuoja itin patraukli galimybė apsistoti Kissimmee, Legacy Vacation Resort – kartu su skrydžiu iš to paties Schipholio bendrai viskas kainuotų 534 eurus arba apie 1840 litų asmeniui.

Analogiška kelionė, nakvojant tokį pat laikotarpį „Universal Studios“ ir garsiojo Orlando teminio Hario Poterio parko kaimynystėje esančiame prabangiame Ramada Plaza Resort & Suites komplekse kainuotų nuo 550 eurų arba kiek mažiau nei 1900 litų žmogui.

Amsterdamą iš Lietuvos šiuo metu pakankamai pigu pasiekti autobusu – pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais (autobusas iš Vilniaus stoties išvyksta trečią valandą popiet, vėliau jį galimai tektų keisti Marijampolėje – tuo pasirūpins vežėjas) vykstančios kelionės šia kryptimi su „Ecolines“ vienam asmeniui kainuoja 100 eurų arba apie 350 litų. Tiesioginis skrydis šia kryptimi iš Lietuvos sostinės su „airLituanica“ kainuotų pusantro karto brangiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)