Kadangi aktyviausias turistinis sezonas čia prasideda įsibėgėjus rudeniui, vasaros pabaigoje ar rugsėjo pradžioje pailsėti Soussės ar Maonastirio kurortuose galite už itin žemą kainą.

Pakankamai patrauklų savaitės trukmės poilsio pasiūlymą pateikia visoje Europoje veiklą vykdantis kelionių organizatorius „BeeFree“. Už septynias nakvynes dviejų žvaigždučių „Boujaafar“ viešbutyje, įsikūrusiame vos už 300 metrų nuo centrinės Soussės kurorto alėjos, su skrydžiu iš Krokuvos ir atgal bei maitinimu du kartus per dieną jis „prašo“ vos 1050 litų už asmenį. Užsisakyti tokią kelionę galite, pavyzdžiui, iš lenkų poilsinių išvykų pasiūlymus pateikiančio puslapio www.travelplanet.pl.

Tame pačiame Soussės kurorte savaitės poilsį už apytiksliai 1130 litų asmeniui siūlo kitas užsienio kelionių organizatorius - „Viva Club“. Pasirinkę šį kelionės paketą, būtumėte apgyvendinti „europinius“ trijų žvaigždučių standartus atitinkančiame „Tergui Club“ komplekse ir taip pat aprūpinti maitinimu du kartus per dieną – pusryčiais ir vėlyvaisiais pietumis.

Tiesa, šis viešbutis įsikūręs tolokai nuo Soussės kurorto centro – pagrindinių miestelio erdvių pėsčiomis iš jo pasiekti nepavyktų, tačiau čia pat atrastumėte smėlėtą Chott Meriam paplūdimį su čia pat įrengtais tinklinio kortais. Taip pat komplekso teritorijoje veikia atviras (o žiemą – uždaras) baseinas, naudotis kuriuo viešbučio svečiai gali be papildomo mokesčio.

Į kelionės kainą įtrauktas skrydis iš Katovicų ir atgal. Šio miesto oro uostą iš Lietuvos geriausia pasiekti autobusu, tačiau egzistuoja ir galimybė nusigauti iki čia traukiniu iš Varšuvos (ją savo ruožtu galima pasiekti tiek lėktuvu, tiek autobusu). Kelionė autobusu arba traukiniu nuo Varšuvos iki Katovicų trunka šiek tiek daugiau nei tris valandas ir kainuoja apytiksliai 35-40 litų.

Tos pačios „Viva Club“ organizuojama septynių dienų kelionė į Soussę apsistojant kilometru nuo miesto centro nutolusiame trijų žvaigždučių (pagal vietinius Tuniso standartus, taigi dviejų žvaigždučių – pagal europietiškus) „Hotel Royal Beach“, įsikūrusiame ant pat smėlėto ežero kranto vienam asmeniui kainuoja apie 1190 litų.

Į kelionės kainą taip pat įskaičiuotas maitinimas du kartus per dieną bei skrydis iš Varšuvos – miesto, kurio oro uostai iš visų pastarųjų patogiausiai pasiekiami iš Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)