Pigiausius tiesioginius skrydžius į Buenos Aires iš Frankfurto prie Maino vykdo oro linijų bendrovė „Lufthansa“. „Neprisirišant“ prie konkrečių kelionės datų, skrydį į abi puses su šiomis avialinijomis galima atrasti ir už 4700 litų. Transatlantinė kelionė į vieną pusę truktų šiek tiek daugiau nei keturioliką valandų, tačiau jos metu galėtumėte mėgautis išskirtiniu patogumu – net skrisdami ekonomine klase.

Be to, į bilieto kainą įskaičiuoti ir maistas bei gėrimai lėktuve.Vis dėlto pigiausias kelionės į Buenos Aires variantas, skrendant iš Frankfurto prie Maino – net dviejų persėdimu reikalaujantis skrydis su oro linijų bendrove „Delta Air Lines“. Sustodami Detroite ir Atlantoje, Argentinos sostinę pasiektumėte per maždaug 25-30 valandų (priklausomai nuo to, kurią dieną keliausite), o kelionės į abi puses kaina siektų apytiksliai 2600 litų asmeniui (kartais – net mažiau).

Iš bet kurio keleivinio Lietuvos oro uosto Frankfurtą prie Maino pasiektumėte su oro linijų bendrove „airBaltic“. Skrydis į vieną pusę (su persėdimu Rygoje) ekonomine klase kainuotų 173-348 litus žmogui (žemesnės kainos galite tikėtis, užsisakydami lėktuvo bilietus iš tokių tarpininkų, kaip, pavyzdžiui, tripsta.net)

Tiesioginis skrydis iš Paryžiaus Šarlio de Golio oro uosto į Buenos Aires su „Air France“ paprastai kainuoja apie 5000 litų (kelionės į abi puses kaina asmeniui), tačiau pasiryžusiems daryti persėdimus, kelionė iš šio Europos oro uosto į Argentinos sostinę gali atpigti beveik dvigubai. Pavyzdžiui, skrendant su „American Airlines“ (pigiausias reguliarus variantas kelionei šia kryptimi iš CDG) ir sustojant Majamyje kelionės pirmyn, o Niujorke, kelionės atgal metu, už bilietus į abi puses šiai oro linijų bendrovei turėtumėte užmokėti 3082 litus.

British Airways“ vykdo bene trumpiausias transatlantines keliones į Buenos Aires iš Europos – tiesioginis skrydis su šiomis avialinijomis iš Londono Hytrou oro uosto aprašoma kryptimi trunka vos šiek tiek daugiau nei 13 valandų. Tiesa, britų siūloma kaina tokiam tiesioginiam skrydžiui toli gražu ne pati žemiausia – 4135 litai už kelionę į abi puses.

Pigiau iš Londono į Argentinos sostinę galima nusigauti su oro linijų bendrove „KLM“. Persodindama Jus Amsterdame, į Buenos Aires iš Anglijos ir atgal ji nuskraidintų už maždaug 3000 litų – tačiau skristi su ja šia kryptimi tiesiai iš Amsterdamo apsimokėtų mažiau, kadangi tada kelionė kainuotų maždaug 600 litų brangiau.

Tiesioginius skrydžius į Argentinos sostinę iš Romos Fjumicino oro uosto vykdo net dvi abipus Atlanto besibazuojančios oro linijų bendrovės - „Alitalia“ ir „Aerolineas Argentinas“. Persėdimų nereikalaujantis perskridimas iš Europos į Buenos Aires ir atgal su pirmąja kainuotų vidutiniškai 4500, su antrąja – 4200 litų. Pigiausiai (atitinkamai 600 ir 300 litų) iš čia nuskristi į Argentiną galima būtų su ta pačia „KLM“ – vėlgi persėdant Amsterdame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)