Pirkėjai išrankūs – ieško unikalumo ir kokybės

Tendencijos rodo, kad lietuviai gali sau leisti įsigyti prabangos prekę, investuoti į antrąjį būstą pajūryje ir čia tiek kurti namus, tiek leisti atostogas. Tačiau investuojant į NT pajūryje ieškoma išskirtinės koncepcijos būsto, kurio neatsiejama vertė turėtų būti lengvai pasiekiamas miesto centras ir pro langus matoma jūros ar miško panorama.

„CityNow“ duomenimis, per paskutinius 12 mėn. Palangoje parduota 250 vnt. naujos statybos objektų. Vienas išskirtinių NT projektų „Palangos Ašis“ ir „Palangos Panorama“, rinkai pasiūlęs apartamentus rinktis centrinėje kurorto dalyje, per paskutinius 12 mėnesių pasiekė apie 6 mln. eurų apyvartą. Neseniai parduotas ir vienas iš dviejų įspūdingiausių šio projekto apartamentų – 11 aukšte esantis trijų kambarių Penthouse stiliaus būstas, iš kurio atsiveria įspūdinga Baltijos jūros panorama, o prašyta kaina siekia beveik 700 000 eurų.

„Šiuos metus pradėjome labai sėkmingai, projekte jau įvykdyta pardavimų už 2 mln. eurų. Populiariausi išlieka 1,5 ir 2 kambarių apartamentai, nes ir suminės jų kainos mažesnės, ir jie yra tinkami ne tik poilsiui, bet ir investicijai. Žinoma, įspūdingiausi yra Penthouse stiliaus apartamentai, šiais metais pasiektas rekordinis pardavimas. Tai parodo, kad išskirtinis NT turtas Palangoje visada atranda savo klientą“, – komentavo projekto pardavimus ir marketingą koordinuojančios įmonės „RSM“ vadovė Olga Lapinskė.

 O. Lapinskė

Pirkėjai, O. Lapinskės teigimu, vertina potencialą, vietą ir pridėtines vertes, aktualias atostogų ir gyvenimo pajūryje būstui. Lyginant su Ispanijos ar kitų populiarių kurortų rinkomis, įvertinus privalumus ir trūkumus, dažnu atveju antro būsto pirkėjų segmentas susiskaido ir kiekvienas randa tai, kas labiausiai atitinka jo poreikius. Palangos atveju vienas iš svarbiausių privalumų – automobiliu lengvai ir bet kada pasiekiama vieta, galima suplanuoti kelionę trumpam laikotarpiui, čia patogi ir išvystyta infrastruktūra. NT investicija kitoje šalyje iš pirmo žvilgsnio galbūt ir skamba patraukliai, tačiau atsiranda poreikis turėti galimybę išvykti iš Lietuvos savaitei ar ilgesniam laikui. Užimtiems ir aktyviai dirbantiems žmonėms, ypač verslų savininkams ir įmonių vadovams, derinti savo užimtumą pagal skrydžių grafiką nėra taip paprasta, tai reiškia, kad antras būstas kitose šalyse skirtas tiems, kurie dirba nuotoliniu būdu arba turi daug laisvo laiko ir gali bet kada prisiderinti prie skrydžių grafikų.

Vystytojų tikslas – įgyvendinti svajonių būsto pajūryje koncepciją

„Nter Asset Management“ nekilnojamojo turto investicijų valdymo vadovė Rosita Kucevičienė akcentuoja, kad svarbiausia yra atsižvelgti į kliento lūkestį ir poreikius, kas svarbu patogiam poilsiui ar gyvenimui pajūryje. Žinoma, visų pirma, apartamentų kompleksai „Palangos Panorama“ ir „Palangos Ašis“ yra idealioje vietoje – šalia pagrindinė Basanavičiaus gatvė, o iki jūros – vos 5 minutės nuostabiu pušų parku ir Meilės alėja. Būstą čia renkasi tie, kurie vertina kokybę, prestižinę vietą bei gerą kainą.
 Rosita Kucevičienė

„Projekto komplekso „Palangos Ašis“ asortimente liko laisvi 38 vnt., o „Palangos Panoramoje“ – 21 vnt. apartamentų“, – komentavo „Nter Asset Management“ nekilnojamojo turto investicijų valdymo vadovė Rosita Kucevičienė.



„Palangos Ašis“ – tai trijuose mažaaukštės statybos pastatuose įrengti jaukūs 1,5, 2 ir 3 kambarių apartamentai, kurių kaina svyruoja nuo 149 000 iki 370 995 eurų, o kv. metro kaina, vertinant kitus NT projektus Palangos centre, šiuo metu rinkoje yra patraukliausia – nuo 3366 eurų. Kiekvienas būstas čia turi erdvų balkoną arba terasą – galimybę nevaržomai mėgautis pajūrio oru ir atsipalaiduoti gamtos apsuptyje.

TOP projektas žavi unikaliomis detalėmis ir kokybe – iš jaukaus eksterjero patenkama į įspūdingą holą, į kurį investuota 1 mln. eurų. 2000 kv. metrų erdvei rafinuotumo ir prabangos suteikia itališko travertino akmens plokštės, išsiskiriančios unikaliu raštu ir faktūra. Travertinas – aukštos kokybės natūralus akmuo, naudojamas šiuolaikinėje architektūroje, pasižymintis natūraliais gamtos suformuotais raštais ir plačia spalvų gama. Holą taip pat puošia „Foscarini“ šviestuvai iš Italijos ir Lietuvos menininko Lino Kutavičiaus specialiai projektui ,,Palangos Ašis“ sukurta šviesos instaliacija.

Apartamentai „Palangos Panorama“ yra ypač išskirtiniai, tai idealus būstas ieškantiems prabangos ir erdvės, panoraminių jūros, pušyno vaizdų. Šiuo metu siūloma rinktis iš paskutinių 6-ių 3 kambarių apartamentų ir išskirtinio Penthouse stiliaus būsto, esančio 11 aukšte su įspūdingu – lyg iš paukščio skrydžio – vaizdu į Baltijos jūrą.

Trijų kambarių apartamentuose su vaizdu į Palangos centrą arba Baltijos jūrą gali būti įrengti du miegamieji, todėl jie puikiai tinka šeimai. Pastarųjų apartamentų plotas yra nuo 78 iki 95 kv. m, o kaina prasideda nuo 347 947 eurų. Apartamentai idealiai pritaikyti tiek visapusiškai komfortiškam poilsiui – ieškantiems antrojo būsto, tiek investicijai į NT sektorių.

Idealus variantas ieškantiems mažesnio būsto ar norintiems investuoti – 1,5 kambario apartamentai. Erdvūs dviejų kambarių apartamentai (nuo 57 iki 62 kv. m) sukuria nuostabų komforto jausmą, idealiai tinka šeimai ar porai. Erdvi ir šviesi virtuvės zona, panoraminis vaizdas į Palangos centrą, galimybė rinktis iš apartamentų, esančių nuo 2-o iki 9-o aukšto. Labai svarbus akcentas yra privatumas, žvelgiant pro langus – tik Palangos panorama, tad galima drąsiai mėgautis jaukia kasdienybe ir gėrėtis unikaliais Palangos centro vaizdais ir plačiu horizontu. Dviejų kambarių apartamentų kaina – nuo 151 976 eurų.

Paskutinė galimybė įsigyti prabangius Penthouse stiliaus apartamentus su vaizdu į jūrą


Paskutiniai projekto „Palangos Panorama“ 11-ame aukšte esantys erdvūs trijų kambarių apartamentai su didele drabužine, skirti vertinantiems privatumą ir nevaržomą laisvę gėrėtis pajūrio gamta – jūros, pušyno ir spalvingo Palangos centro panoraminiais vaizdais. Tai idealus pasirinkimas mėgstantiems unikalumą, puikiai pritaikytas investicijai bei įmonėms, kurioms prireikia apgyvendinti savo verslo partnerius išskirtinėje aplinkoje, o gal motyvuoti darbuotojus, pasirūpinti jų kokybišku poilsiu.

„Kiekvienas potencialus pirkėjas gali rasti sau patraukliausią variantą, atsižvelgiant į biudžetą ir poreikius. Klientui pageidaujant, apartamentus galime įrengti kartu su mūsų dizainerių ir pilnos apdailos komanda nuo individualaus interjero projekto iki smulkiausių detalių. Tai pridėtinė vertė, kuri nuima rūpesčius nuo kliento pečių“, – sakė O. Lapinskė.

Atvirų durų dienos – svajonių būstas iš arčiau ir specialūs pasiūlymai


„Palangos Ašyje“, Palangos centre – paskutiniai apartamentai už 149 tūkst. 1.5 kambario puikaus išplanavimo būstas taps nepamainoma atostogų rezidencija – atskiras miegamasis ir net drabužinė, virtuvės, valgomojo ir poilsio erdvės, jauki terasa. Pasinaudokite specialiu pasiūlymu ir įsigykite atrinktus apartamentus dabar su išskirtine nuolaida, net iki 25000 eur.

 Reklaminis2

Apžiūrėkite modernius ir stilingus apartamentus, išskirtines terasas ir išsirinkite savo svajonių atostogų rezidenciją.

 Apartamentai

Registracija į atvirų durų dienas vyksta telefonu +370 606 83 035. Taip pat kviečiame skaityti daugiau www.palangosasis.lt