Kodėl tai svajonių kryptis investicijai ir gyvenimui Vilniuje

Lazdynėliai Pictures vizija ir projekto vystytojo „Orner“ lūkestis buvo sukurti būstą šiuolaikiškam žmogui, kuris vertina miesto ir gamtos privalumus. Įmonės vadovo Jono Skerlos teigimu, vienas patraukliausių akcentų yra tai, kad NT projektas jau pastatytas, išsirinktame bute galima įsikurti nedelsiant ir iš karto mėgautis visais privalumais – ne tik emociniu komfortu, šalia esančiu pušų parku, Nerimi, bet ir puikiai šeimos ar individualiems poreikiams pritaikyta infrastruktūra.

,,Lazdynėliai Pictures“ įsikūrę gyventojai paprastai ir greitai pasieks darželius, mokyklas, šalia esančias Lazdynų ligoninę ir polikliniką, šiuolaikišką baseiną, o iki artimiausios parduotuvės arba stotelės vos minutė kelio pėsčiomis. Turintys augintinių galės būti ramūs – mėgstantiems keliauti gali būti naudingas šunų viešbutis su veterinarijos klinika, SPA paslaugomis ir net baseinu. Visai netoli ir didžiausi prekybos centrai. Projektas apsuptas didžiausio Vilniuje Bukčių miško parko, Neries upės, teritorijoje esančio pušų parko.

default

Gyventojų komfortuiinvesticijos į aplinką ir išskirtinius sprendimus

Aplinkos tvarkymui skirtos investicijos siekia 700 000 eurų. Projektas yra šalia brandaus pušyno, kuriame – poilsio oazė su prabangiais lauko baldais. Sukurta atpalaiduojanti, kurortą primenanti infrastruktūra, kur gera atsipalaiduoti tiesiog geriant rytinį puodelį kavos.

Investicijos į žaidimo aikšteles skirtingo amžiaus vaikams, sporto aikštelę ir poilsio zoną vyresniems siekia 73 000 eurų. Privati laisvalaikio erdvė aktuali tiek šeimai, tiek norintiems atsikvėpti po darbo dienos ir pasportuoti, pabendrauti. Klientai ypač vertina požeminės automobilių aikštelės privalumus. Šis sprendimas, į kurį vystytojas investavo 2.8 mln. eurų, yra saugus ir patogus bet kuriuo sezonu. Neprapučiama zona, įrengtos betoninės grindys, sumontuoti pakeliami segmentiniai automatiniai vartai įvažiavimui, kurių valdymas susietas su mobiliojo ryšio priemonėmis.

Funkcionalumo, privatumo ir estetikos dermė

,,Lazdynėliai Pictures“ architektų komanda ,,Eventus Pro“ sako, kad rengiant projektą buvo siekiama užtikrinti pastatų komplekso funkcionalumą, estetinį patrauklumą bei tausojantį įsiliejimą į aplinką, atitinkantį lokacijos, infrastruktūros ir gyventojų poreikius.

Suprojektuoti trys gyvenamųjų pastatų korpusai su požeminėmis automobilių stovėjimo aikštelėmis, kurių stogai bei aplinkinė teritorija gausiai apželdinti. Išsaugoti visi brandūs medžiai, įrengtos žaidimų, sporto bei poilsio aikštelės, pasivaikščiojimo takai. Želdynais išskiriamos privačios erdvės pirmų aukštų gyventojams.

Sukurta saugi, patogi, šiuolaikiška inžinerinė bei susisiekimo infrastruktūra. Naudojami pastatų eksterjero sprendimai parinkti neatsitiktinai, skaidant pastatus smulkesniais tūriais, naudojant ramias, į aplinką darniai įsiliejančias spalvas bei tvarias apdailos medžiagas kuriama jauki, gyventojų poilsiui skirta aplinka.

J. Skerlos teigimu, kuriant pastatų interjerą, buvo siekiama, kad bendros erdvės ir 2 butų išplanavimai maksimaliai tenkintų šiuolaikiškų gyventojų poreikius. Apdailai naudotos tvarios medžiagos. Didelis dėmesys skirtas detalėms: holą puošia upės krantą primenantys prabangūs autoriniai Lietuvos menininkų kūrybos veidrodžiai. Tai vienintelis toks projektas Vilniuje, kurio ypatingą atmosferą kiekvienoje laiptinėje sukuria atpalaiduojanti foninė muzika, žavesio suteikia prabangios plytelės iš Ispanijos ir išskirtinis apšvietimas. Bendrų patalpų apdailos kaina siekia 300 000 eurų.

Gyventojų patogumui požeminėje automobilių aikštelėje įrengtos elektromobilių įkrovimo stotelės ir dviračių saugyklos. Apgalvota kiekviena detalė, kad ,,Lazdynėliai Pictures“ gyventojų laiko leidimas namuose prilygtų malonioms atostogų akimirkoms.

Kiekvieno poreikiams, skoniui ir patogumui

Prabangių butų asortimente yra galimybė pasirinkti būstą su keliomis prabangiomis drabužinėmis, atskiroje patalpoje ir miegamojo kambaryje. Daugelyje butų yra galimybė įrengti darbo erdvę. Nors daugiabučiai namai priklauso mažaaukštei statybai, tik 4 aukštai, tačiau kiekviename name numatyti keli liftai. Projekto komanda teikia ir interjero dizainerio paslaugas, todėl bet kuris pirkėjas galės realizuoti savo svajones per trumpą laikotarpį, o pasirašius sutartį dėl buto pirkimo bus apgaubtas profesionalios komandos dėmesiu iki galutinio įsikūrimo momento.

3 kambarių butai – tobulas pasirinkimas šeimai

Erdvūs (iki 60 kv. m.) trijų kambarių butai su terasomis (kai kurios iš jų yra net 27 kv. m.) yra TOP pasirinkimas dėl visos šeimos poreikiams pritaikytos erdvės ir patrauklios kainos (nuo 2500 eurų už kv. m.). Čia bus gera leisti laiką ne tik jaukiai įrengtame bute, bet ir pramogauti gryname ore. Projekto teritorijoje įrengtos laisvalaikio erdvės pritaikytos suaugusiems ir skirtingo amžiaus vaikams – nuo treniruoklių, sūpynių, žaidimų erdvių iki poilsio terasų su prabangiais lauko baldais pušų parke. Uždaroje teritorijoje esantis prabangus NT projektas ,,Lazdynėliai Pictures“ suteiks galimybę tėvams jaustis ramiems, o vaikams būti saugiems.


1.5 2 kambarių butai gyvenimui ir investicijai

2 3 kambarių butai puikiai pritaikyti gyvenimui gamta apsuptuose apartamentuose - čia įrengtos atskiros drabužinės, o iš balkonų atsiveria vaizdas į pušyną. Ieškantiems idealaus būsto investicijai – 1.5 kambario buto erdvė yra galimybė įgyvendinti komfortiškus ir jaukius interjero sprendimus, nes atstoja dviejų kambarių funkciją, o kaina patraukliausia projekte, šiuo metu galioja išskirtinė 14 357 eurų nuolaida, kaina prasideda nuo 81 358 eurų, o butų plotai varijuoja nuo 30 iki 46 kv. M.

Išskirtinė galimybė gėrėtis gamta erdvios terasos pirmo aukšto butuose

Pirmuose aukštuose esantys butai, išsiskiriantys erdviomis ir prabangiomis terasomis, yra skirti gamtos mylėtojams, gurmanams, svajojantiems apie rytinę kavą su nuostabiu gamtos peizažu. Tokių butų asortimentas Vilniuje ypač ribotas, o kaip pridėtinę vertę ,,Lazdynėliai Pictures“ komanda siūlo įrengti butus su pilna apdaila, pasirūpinant visomis reikalingos detalėmis ir rūpesčiais. Investicijos į terasas sudaro virš 100 000 eurų.

Atvirų durų dienose atrinktiems butams nuolaidos net iki 23 000 eurų

Bendros investicijos į šį prabangų ir unikalų projektą siekia 19 mln. eurų. Asortimente yra 1.5 3 kambarių butai, kurių plotas varijuoja nuo 30 iki 62 kv. m., o kaina prasideda nuo 81 358 eurų, galimybė įsigyti su daline arba pilna apdaila. A+ energinės klasės butai pasižymi racionaliu išplanavimu, iš visų butų atsiveria nuostabus vaizdas į pušų parką. Atrask ,,Lazdynėliai Pictures“ kviečiame apžiūrėti įrengtą butą arčiau gamtos ir pasvajoti, o kaip čia gali atrodyti tavo namai?

Registracija į atvirų durų dienas:

Tel. +370 606 83 035, pardavimai@r-sm.lt