Patogi vaikiška pagalvė

Žvalgantis pagalvės, derėtų prisiminti, kad vaikams iki dviejų metukų amžiaus jos iš vis nereikia. Apie pagalvės įsigijimą derėtų pagalvoti apie trečiuosius metus, kai vaikas pradeda miegoti ant šono. Renkant pagalvę mažesniam vaikui geriausia ieškoti neaukštos, pakankamai standžios pagalvės, kad ši išlaikytų savo formą. Labai svarbu, kad pagalvė atitiktų lovytės plotį, nes kitu atveju ji bus nepatogi.

Tėveliai dažnai dvejoja dėl tinkamiausio pagalvės užpildo. Vaiką norisi apsupti aukščiausios kokybės natūraliais gaminiais, tačiau renkantis pagalves natūralus užpildas nebūtinai turi daug pranašumų. Tiek vilnos, tiek pūkų užpildas gali netikti į alergijas linkusiems vaikams, mat tai yra palanki terpė dulkių erkutėms kauptis. Savo ruožtu, kokybišku poliesterio pluoštu užpildytos pagalvės, kaip ir kiti „Nostra“ gaminiai nekels alergijos rizikos. Svarbus tokių vaikiškų pagalvių pranašumas yra ir galimybė jas skalbti. Lengva pagalvės priežiūra užtikrins ilgesnį tarnavimo laiką, mat bus galimybė palaikyti švarą ir higieną net vaikui sunegalavus, gausiai suprakaitavus arba netyčia pagalvę pagražinus sultimis ar dažais.

Jauki antklodė vaikui užtikrins komfortą

Renkant vaikišką antklodę visų pirma reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kokių išmatavimų užklotas geriausiai atitinka vaiko lovos dydį. Net ir pačios aukščiausios kokybės vaikiška antklodė nuvils, jei bus pernelyg didelė arba per trumpa. Verta turėti bent dvi antklodes – lengvesnę ir plonesnę vasarai bei šiltesnę šaltajam sezonui. Ypač gerai šilumą išlaiko poliesterio pluošto kamuoliukais užpildytos antklodės, mat tuščiavidurė pluošto struktūra užtikrina ypač didelę šilumos izoliaciją. Ne mažiau svarbu, kad tokia antklodė yra pakankamai lengva ir maloniai priglunda prie kūno. Orui laidus užpildas bei medžiaga užtikrina, kad vaikas nesupluks, o suprakaitavus drėgmės perteklius bus lengvai išgarintas. Dar daugiau komforto suteiks antklodė su įaustu anglies siūlu, mat anglis teigiamai veikia organizmą iš jo pašalindama elektrostatinį krūvį.

Ieškant tinkamo storumo vaikiškos antklodės nepamirškite atkreipti dėmesio ir į jos sudėtį bei priežiūros rekomendacijas. Kaip ir su pagalvėmis, paprastesnė priežiūra leis lengviau palaikyti švarą. Juolab, kad higieniškoms sąlygoms palaikyti tiek vaikų, tiek suaugusių antklodes rekomenduojama išskalbti bent sykį per pusmetį.

Švelnūs ir jaukūs patalynės užvalkalai

Rinktis vaikišką patalynę – vienas malonumas. Verta pagalvoti ir apie vaiko įtraukimą į šį malonias emocijas keliantį užsiėmimą. Tikėtina, kad pasiruošimas miegui bus mažesnis tėvelių kantrybės išbandymas, kai lovytėje laukia paties mažylio išsirinkti pataliukai su jį džiuginančiais raštais. Žinoma, svarbu nepamiršti žvilgtelėti į paklodės bei užvalkalų audinio sudėtį. Šioje srityje konkurentų neturi natūralus medvilninis pluoštas. Jis yra švelnus bei laidus orui ir, ne mažiau svarbu, itin patvarus bei lengvai prižiūrimas.

Dėmesingai parinkta aukštos kokybės pagalvė, antklodė bei patalynė sukurs sąlygas vaikui atsipalaiduoti ir puikiai pailsėti. Turint jaukią ir patogią lovytę su smagiais patalais, tobulos poilsio erdvės sukūrimui tereiks pakabinti sapnų gaudyklę, mielą naktinę lemputę ar keletą kitų ramiam poilsiui nuteikiančių akcentų.

Užsakymo nr.: PT_88238085