Vitamino D poveikis kūnui ir gerai savijautai žinomas jau ilgą laiką. Todėl gamintojai nuolatos siekia vieni kitus pranokti, kurdami papildus. O ar žinote, kuo jie skiriasi? Ar renkatės sąmoningai? „VitaSolaris D3“ yra Norvegijos įmonės „Natural Pharmaceuticals“, kuri turi daugiau kaip du milijonus klientų Centrinėje Rytų Europoje ir dešimties metų patirtį Europos rinkoje, produktas. Ar jau vien tai nėra pati geriausia rekomendacija? Šie papildai pagaminti Norvegijoje, o Norvegai – viena iš dešimties geriausia savijauta pasižyminčių tautų pasaulyje. Norėdami puikiai jaustis ir mėgautis gyvenimu, jie žino, ką ir kaip daryti.

Užtenka vienos „VitaSolaris D3“ tabletės.

Kiekvienoje maisto papildo „VitaSolaris D3“ tabletėje yra 2 000 IU (50 µg) saulės vitamino. O jūs „Natural Pharmaceuticals“ kampanijos metu galite gauti 360 tablečių visiškai nemokamai! Tokioje pakuotėje yra žmogui reikalingos vienerių metų vitamino D atsargos.

Ne viena, ne dvi, bet septynios priežastys vartoti papildus!

Europos maisto saugos tarnyba (EMST) patvirtino 7 naudingas vitamino D savybes, t. y. septynias priežastis, kurios išties paskatina rūpintis tinkamu jo lygiu organizme. Vitaminas D yra naudingas kaulams, raumenims ir dantims, taip pat palaiko sklandžią imuninės sistemos veiklą.

Skeptikai, žmonės, kurie tiki, kad viena tabletė negali pakeisti jų gyvenimo, turėtų būtinai išbandyti „VitaSolaris D3“ maisto papildą. Kartais problemos sprendimas yra mums po nosimi, tačiau turime žengti porą žingsnių, norėdami jį pasiekti.

Kuo skiriasi D2 ir D3?

Tarp vitamino D papildų galime aptikti pakuočių, pažymėtų D2 arba D3. Kurią turėtume pasirinkti? D3 yra geriau, tačiau mums reikia abiejų.

Vitaminą D2 gamina augalai ir grybai, jį susintetinti yra pigiau. Štai todėl būtent užrašą D2, o ne D3 dažnai atrandame ant maisto produktų etikečių. Vitaminą D gamina mūsų kūnas, odą veikiant saulės spinduliams. Visgi dažniausiai, siekdami ja pasirūpinti, naudojame apsauginius kremus, kurie sukuria barjerą, stabdantį saulės vitamino gamybą.

Geriausias vitamino D3 šaltinis yra riebios jūrinės žuvys. Deja, lietuviai retai valgo žuvį. Europos rinkos observatorijos ataskaitoje apie žuvininkystės ir akvakultūros produktus (2017) nurodyta, kad mes jų suvartojame tik 15,6 kg žmogui per metus. To nepakanka.

Taip pat svarbu įsidėmėti, kad vitaminas D3, priešingai nei D2, yra geriau įsisavinimas. Vitaminas D, esantis „VitaSolaris D3“ maisto papilde, yra D3 formos (todėl produktas taip ir vadinasi). Papilde nėra glitimo ir jis buvo pagamintas nenaudojant dažiklių.

Kas gali gauti nemokamą pakuotę?

Išties, daugybė žmonių bandys suprasti, kokia „Natural Pharmaceuticals“ nemokamo vitamino D kampanijos paslaptis. Kas gi ką nors duoda nemokamai? Ypač vienerių metų atsargas ir dar kiekvienai šeimai? Taip, šia unikalia Norvegijos įmonės kampanija siekiama paskatinti lietuvius rūpintis savo organizmu. Tikslas yra skleisti informaciją apie tinkamo vitamino D lygio palaikymo kūne svarbą. Pakuotė turi paskatinti žmones rūpintis savimi.

Kiekvienas namų ūkis Lietuvoje gali gauti visų metų „VitaSolaris D3“ maisto papildų atsargas. Jums tereikės sumokėti 1,12 EUR už siuntimą. Įmonė produktus siunčia tik paštu, tad būtina padengti pristatymo mokestį. Jums nieko nereikia mokėti iš anksto.

Kartu su „VitaSolaris D3“ maisto papildais gausite 1,12 EUR apmokėjimo per 30 dienų formą. Tai nėra prenumerata. Tai nėra įsipareigojimas – niekam neprivaloma pirkti ateityje. Kampanija turi tik vieną sąlygą – viena 360 tablečių pakuotė vienam namų ūkiui.

Kaip gauti „VitaSolaris D3“?

Jums tereikia apsilankyti interneto svetainėje www.vitaminasdnemokamai.lt ir užpildyti paprastą formą. Pakanka adreso ir kontaktinių duomenų. Užsakymo pateikimas netruks nė minutės. Vienam namų ūkiui – vienas užsakymas.

Pasinaudokite šiuo pasiūlymu kuo greičiau – tokia galimybė gali ir nepasikartoti.

Pristatomas produktas yra maisto papildas.

Užsakymo nr.: PT_85317999