„Taip, kaip šiai beždžionei yra svarbu, kad mes visi tinkamai tvarkytume savo seną buitinę techniką, taip ir prekybos centrui CUP yra labai svarbus tvarumas. Todėl prieš ateidami čia, nepamirškite su savimi pasiimti daugkartinės taros – puodelio gėrimams ir indelio maistui. Su šia tara prekybos centre jums bus suteikiama nuolaida“, – pasakojo „Delfi“ videoturinio kūrėja bei laidų vedėja Kornelija Jasiūnaitė.

Ji ir pati išalkusi į šį prekybos centrą atskubėjo rankose laikydama savo mėgstamą daugkartinį puodelį bei indelį užkandžiams.

Nuolaidos kepyklėlėje nuteikia išties gerai

Pirmoji vieta, kurioje apsilankė K. Jasiūnaitė, – kepyklėlė „Crustum“. Čia galima gauti net dešimties procentų nuolaidą karštiems gėrimams ir sveriamiems kepiniams, jei yra atsinešami nuosavi daugkartiniai indai.

„Galiu pasidžiaugti, kad net ir į daugkartinį puodelį kava buvo padaryta labai gražiai, papuošta piešinuku. Prie kavos pasiėmiau ir eklerų su kremu, taip pat ir keletą skirtingų sumuštinių – su kriaušėmis ir „Bri“ sūriu bei su kalakutiena“, – džiaugdamasi pasakojo videoturinio kūrėja.

Pasimėgauti kava ir išsirinktais gardumynais laidų vedėja nusprendė prekybos centro lauko erdvėje. Čia džiugina itin jauki ir sutvarkyta aplinka, patogūs suoliukai bei gėlėmis papuošta erdvė, kuri tikrai nuteikia pozityviai.

Vienoje kavinėje tvarumo nuolaida sumuojasi su kitomis

Pasidžiaugusi ne tik skania kava, gardžiais užkandžiais, bet ir nepaprastai geru oru, K. Jasiūnaitė atvyko į CUP prekybos centre įsikūrusią „Caif Cafe“ kavinę. Čia, pateikus savo daugkartinį puodelį, yra taikoma 5 procentų nuolaida.

„Tai – vienintelė nuolaida, kuri yra sumuojama su lojalumo nuolaidomis“, – pasakojo ji.

Videoturinio kūrėja išsirinko ne tik gardžios kavos, tačiau ir Cezario salotų su vištiena išsinešti.

Stotelė, kai laiko pietums visai nėra

Pasistiprinusi K. Jasiūnaitė užsuko į CUP prekybos centre įsikūrusią kavinę „Senoji kibininė“. Šioje vietoje kibinų įvairovė – itin didelė.

„Galima paragauti kibinų su kiauliena, su kiauliena ir sūriu, su vištiena, su vištiena be svogūnų, su grybais ir dar daugelį kitų variantų. Šiandien mes paragausime kibinų su grybais bei su vištiena. Na, o prie kibinų paragausime ir sultinio“, – pasakojo laidų vedėja.

Išsirinktais kibinais bei gardžiu sultiniu videoturinio kūrėja nusprendė pasimėgauti vaikščiodama CUP prekybos centro apylinkėse. Čia pilna erdvių, kur pailsi ir galva, ir širdis.

Net ir visam draugų būriui pamaitinti

Pasibuvimui su draugais lauke K. Jasiūnaitė iš prekybos centre CUP esančio greito maisto restorano „Subway“ užsisakė visą dėžę sumuštinių.

„Šioje dėžėje – keturi dideli sumuštiniai, o mėgstamų atras kiekvienas. Čia galima rasti sumuštinių su kalakutiena, su kumpiu, aštrokų itališkų sumuštinių bei sumuštinių su kiaušiniene ir šonine“, – pasakojo laidų vedėja.

Ir užkąsti, ir pasmaližiauti

Papietavusi videoturinio kūrėja atvyko į CUP prekybos centre įsikūrusią kavinę, kurioje taip pat galima gauti nuolaidą, jei atvykstama su savo daugkartiniu puodeliu. Tai – „Narvesen“.

„Čia taikoma net 10 procentų nuolaida, jei pateiki savo tarą. Kavos jau turiu, tad skubu išsirinkti karštų užkandžių, kurių čia yra išties labai daug. Žinoma, paragausiu ir kokio deserto“, – sakė K. Jasiūnaitė.

Ji panoro aštraus suktinuko su vištiena ir sūriu bei meksikietiškojo suktinuko su vištiena.

„Kol laukiu savo suktinukų, išsirinksiu ir bandelių. O jų čia – visa gausybė, skirtingų, skirtų kiekvienam skoniui. Mane nustebino, kad čia galima įsigyti portugališko deserto. Bet ir bandelės su cinamonu atrodo labai gardžiai“, – apžiūrinėdama desertų vitrinas kalbėjo laidų vedėja.

Vide turinio kūrėja vos per pusdienį apsilankė net keliose CUP prekybos centre įsikūrusiose vietose. Daugelyje jų galima gauti nuolaidą, jei atvykstama su daugkartiniu puodeliu ar indeliu maistui.

„Iki kitos savaitės ir iki kitų skanių susitikimų centre“, – laiminga atsisveikino K. Jasiūnaitė.