Apžvalginių skrydžių organizatorius „Aerocentras“ kviečia leistis į unikalų nuotykį – pasigėrėti ypatinga Lietuvos gamta ir įsitikinti, kokia mūsų šalis ežeringa. Tai proga patirti nuostabos jausmą ir romantiškoms akimirkoms suteikti įstabaus grožio.

„Lietuva – išties nepaprastai gražus kraštas su turtinga gamta ir įspūdingomis panoramomis. Yra daug būdų ja pasigrožėti, pavyzdžiui, galima leistis į žygį baidarėmis ar irklentėmis ir mėgautis mūsų šalies kraštovaizdžiu nuo upės vidurio, bet viena ypatingiausių galimybių – pakilti į padanges ir pažvelgti iš viršaus. „Gera dovana“ padeda atrasti tas paslėptas nuostabias vietas iš paukščio skrydžio – siūlo daugybę oro pramogų“, – kalba „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Patyrusių oreivių patarimai leidžia ne tik pasimėgauti oro stichija, istorijos ir gamtos darna, bet ir pajusti skrydžio malonumą. Sezono metu pilotas į dangų pakelia apie 2 000 keleivių, kurie parsiskraidina ilgai išliekančius prisiminimus.

„Aerocentro“ įkūrėjai teigia, kad kiekvienas turi kartais paskraidyti. Tai ne tik unikali galimybė pakilti į padanges ir pažvelgti į žemę paukščio akimis, bet tarsi vienetinis atminties atvirukas, kurio niekas kitas neturės.

O kaip gali būti kitaip – juk grožimasi nuostabiosios 14 a. menančios Trakų pilies ir ją supančio Galvės ežero vaizdais, žvelgiama į Užutrakio bei Lentvario dvarus, iš padangių pamatoma Dzūkija ir jos neaprėpiami miškai – skriejama pro Kernavės kalvas, Merkinės ir Druskininkų kurorto apylinkes, o kelionei dar sodresnių spalvų ir emocijų suteikia šviečianti saulė bei pakylėta nuotaika. Tai akimirkos, kurios nepasikartoja!

„Gera dovana“ siūlo rinktis iš daugiau nei 3 000 įspūdžio dovanų kiekvienam – mamai ar tėčiui, antrajai pusei ar atžalai, bičiuliui, kolegai ar visam draugų būriui. Oro, vandens ir žemės pramogos, poilsis Lietuvoje ir užsienyje, gurmaniškos, kūrybiškos ir linksmos, o gal atpalaiduojančios dovanos, kviečiančios į SPA ar atgaivinti kūną ir mintis ant masažinio gulto, – asortimentas kupinas geriausių dovanų visiems bet kokia proga.

Padėti išrinkti dovaną visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai. Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 24-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje bei 180-yje stendų visoje Lietuvoje. „Gera dovana“ – dovanoti gera!