Prisitaikyti buvo lengva

Iš pradžių pakuotojas, vėliau gamybos linijos operatoriaus asistentas, o dabar – gamybos linijos operatorius. Taip atrodo identiška, dviejų „Bagfactory“ darbuotojų karjeros linija.

German per dvi pozicijas šoktelti į viršų pavyko maždaug per metus, o Raimondui – per dvejus.

„Kilti pareigose, be jokios abejonės, padėjo motyvacija. Pamenu, kai tik įsidarbinau, jau tada sakiau, kad norėsiu kilti iki operatoriaus darbo. Neslėpsiu, labai padėjo mano kolegos, kurie jau nemažai metų dirba panašų darbą ir mane puikiai apmokė. Per tiek laiko, kiek dirbu „Bagfactory“, kolegos čia visada buvo labai geri. Tikrai nebuvo tokio momento, kad tuomet, kai yra kažkas neaišku, jie nepadėtų. Kiekvieną dieną jų dėka sužinodavau vis daugiau, o ir dabar kiekvieną dieną vis kažko naujo tenka išgirsti, išmokti”, – pasakoja German.

Jis priduria, kad prie naujų pareigų prisitaikyti buvo nesudėtinga, nes įmonėje esančios geros aplinkos dėka ir pasiruošti buvo galima atitinkamai. Pasak vyro, tobulai sukurta aplinka – pagrindinė motyvacija tęsti darbus ir pasiekti dar daugiau.

Jam antrina ir kolega Raimondas, kuris teigia, jog motyvaciją ir norą gyvenime siekti daugiau yra perėmęs iš to nuolat mokiusios savo mamos, o „Bagfactory“ įmonė tapo idealia vieta tai realizuoti.

„Žinojau, kad be kruopštaus darbo gyvenime daug nepasieksi ir džiugu, jog „Bagfactory” suteikė idealias sąlygas siekti daugiau. Pradžioje gal ir atrodydavo baisu bei kildavo klausimų, ar pavyks, bet dabar matau, kad kuo toliau, tuo labiau šioje įmonėje viskas einasi tik sklandžiau. Sakyčiau, kad įmonė ir yra gera tuo, kad čia iššūkiams įveikti visada randami paprasti būdai, niekas nepaliekamas problemų spręsti vienas, kolegos maloniai padeda. Įgavęs tokios patirties, dabar galiu jau ir pats kitiems karjeros galimybių ieškantiems patarti, kaip eiti link savo tikslo”, – pabrėžia jis.

Darbuotojus džiugina ne tik profesinis tobulėjimas, bet ir žinios apie ekologiškumą

Ne vieną tarptautinį įvertinimą ir sertifikatą pelniusi „Bagfactory” visai neseniai sulaukė tarptautinio pripažinimo ir gavo aukščiausią BRCGS (angl. Brand Reputation Compliance Global Standarts) įvertinimą maisto saugos kategorijoje. Tai yra vienas iš įrodymų, kiek įmonei svarbus yra ekologiškumas ir tai, kad „Bagfactory“ savo indėlį į ekologiją parodo ne kalbomis, tačiau konkrečiais darbais.

Atsižvelgdama į tai, kad ekologija kasmet visame pasaulyje tampa vis svarbesnė, savo esamus ir būsimus darbuotojus „Bagfactory“ nuolat skatina domėtis ekologiškumu, šviečia apie tai, siūlo prisidėti prie švaresnės planetos kūrimo. Įmonės požiūriu bei joje gaunamomis žiniomis labai džiaugiasi ir sklandžiai čia karjeros laiptais kylantys German su Raimondu. Vyrų teigimu, anksčiau apie pačią įmonę ir tai, kad ji gamina į ekologiją orientuotus gaminius ar kas yra pati ekologija, žinojo labai nedaug. Na, o sėkmingai įsitvirtinę įmonėje, dabar apie ekologiją jie drąsiai pasakoja ir kitiems.

„Labai stipriai jaučiu, kad padirbęs tokioje kompanijoje, pradėjau labiau kreipti dėmesį į ekologiškumą, rūpintis juo. Stengiuosi kur kas dažniau nei anksčiau prižiūrėti aplinką, skatinu ir kitus tą daryti. Mane žavi tai, kad kompanijoje nevengiama daug kalbėti apie ekologiškumą. Net ir kiekvieno darbuotojo nuomonės išsakymas šia tema labai skatinamas”, – patirtimi dalijasi German.

Jam pritaria ir Raimondas, kuris džiaugiasi, jog įmonėje galima sužinoti daug naujų dalykų, susijusių ne tik su konkrečia darbo vieta ir jos specifika.

„Smagu, kai dirbant čia galima matyti ne tik kaip įmonė bei tu pats, kaip specialistas augi, tačiau ir tai, kad gali tobulinti žinias ties visame pasaulyje svarbia tema – ekologija, supranti, kad prie to dirbdamas prisidedi. Anksčiau aš apie ekologiją praktiškai nieko nežinojau, tačiau padirbęs čia, dabar jau ir kitiems stengiuosi papasakoti apie ekologiškumą ”, – sako Raimondas.

Nuo 2015 m. veikianti „Bagfactory“ bendrovė šiuo metu plečia komandą bei ieško gamybos linijos operatorių, sandėlininkų, šilkografinės bei fleksografinės spaudos specialistų. Netolimoje ateityje siūlomų pozicijų sąrašas plėsis.

Specialistai dirbs modernioje „Bagfactory“ gamykloje Naujojoje Vilnioje. Be modernių darbo erdvių bendrovė taip pat siūlo pluoštą papildomų naudų darbuotojams. Už kokybišką darbą ir pasiektus iškeltus tikslus darbuotojams skiriami piniginiai priedai, gimtadienių ir švenčių progomis – dovanos. Jau nuo pirmosios darbo dienos „Bagfactory”, darbuotojai sulaukia kolegų pagalbos, kurie padeda sklandžiai integruotis į darbo procesą. Kiekvienas bendrovės darbuotojas yra lygiavertis ir turi visas galimybes kilti karjeros laiptais. Bendrovė nuolat investuoja į darbuotojų tobulėjimą, organizuoja mokymus, padedančius susipažinti su didžiausiomis veiklos srities naujovėmis.

Norinčius prisijungti prie „Bagfactory“, kviečiame rašyti viktorija@bagfactory.eu