Skrydis oro balionu

Pačios geriausios dovanos – nepamirštamos patirtys ir prisiminimai, nunešantys į maloniausias akimirkas. Tokius pojūčius suteiks skrydis oro balionu, o dar ir atseikės dailininko teptuko vertų vaizdų virš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos ar Šiaulių. Įtariate, kad mamai būtų nedrąsu kilti vienai? „Geroje dovanoje“ galima įsigyti ir skrydį oro balionu dviem, trims, keturiems ir dar daugiau – įstabiais potyriais padangėse galima pasidalinti su mylimu žmogumi ar visa šeima.
 Skrydis oro balionu

SPA ar masažas

Universali dovana, su kuria turbūt neįmanoma prašauti, – SPA malonumai ir galimybė palepinti kūną švelniu masažu. www.geradovana.lt – galybė masažų ir SPA ritualų pasirinkimų visoje Lietuvoje: atpalaiduojamieji, limfodrenažiniai, ajurvediniai, gydomieji, taip pat veido, galvos, nugaros ar viso kūno masažai bei įvairiausios SPA procedūros.
 Poilsis su SPA

Vakarienė restorane ar degustacija

Mamos maistas visada pats gardžiausias… Tačiau Mamos dieną leiskite jai negaminti! Pakvieskite mylimą mamą ypatingos vakarienės ar padovanokite mėgstamo maisto, gėrimų, desertų degustaciją, gausią netikėtų skonių derinių ir malonių atradimų.
 Degustacinė vakarienė

Aktyvi pramoga

Mamai, mėgstančiai iššūkius, išrinkite ką nors aktyvaus ar ekstremalaus. Gal Jūsų mamai įspūdį daro prabangūs automobiliai? Suteikite galimybę sėsti už ikoniškojo „Ferrari“ ar galingojo „Lamborghini“ vairo! Porciją azartiškų emocijų suteiks apsilankymas „OFFROAD PARK by GERA DOVANA“ – čia galima pasivažinėti neeiliniais autogaliūnais, na o mėgstančioms adrenaliną derinti su vandens pramogomis tikrai patiks važiavimas formule F2 Kauno mariose.
 Super automobiliai

Ypatinga ar prabangi patirtis

„Geros dovanos“ asortimente gausu pasirinkimų ir tokiai dovanos gavėjai, apie kurią sakoma: „Ji turi viską!“ Ieškant, kaip nustebinti tokį žmogų, pravartu pasižvalgyti po prabangių dovanų ar „Tik pas mus“ kategorijas. Jose rasite unikalias ir aukščiausios kokybės paslaugas. Mamai tikrai turėtų patikti autentiška „Bokšto SPA“ patirtis ar „AUM Wellness Clinic“ SPA ritualas „Laiminga mama“, prabangi virtuvės šefo rengta vakarienė, poilsis Palangoje su vaizdu į jūrą ar galimybė pakeliauti po Europą su „Airbnb“ dovanų čekiu. Norisi palikti dar didesnį įspūdį? Dovanokite šaudymą ginklų kambaryje ar šuolį parašiutu iš 5,5 km!

Dovanų rinkinys

Mėgstančiai rinktis pačiai puiki išeitis padovanoti dovanų rinkinį. „Gera dovana“ yra sukūrusi net 13 teminių dovanų rinkinių su kruopščiai atrinktais paslaugų teikėjais ir jų pasiūlymais: dovanų rinkinys JAI – pasiūlymai moterims nuo grožio procedūrų iki romantiškos vakarienės, KŪNUI IR MINTIMS – kūno ir minčių balansą grąžinantys ritualai, KULTŪROS ATRADIMAMS – nuo apsilankymo muziejuje iki įsimintino koncerto, PRAMOGOMS – vandens, žemės, oro pramogos ir kt.
Gera Dovana

Dovana iki 20 Eur

Dovana nebūtinai turi būti brangi, juk visų svarbiausia – nuoširdus dėmesys ir į dovaną sudėtos mintys apie sveikinamą žmogų. Galbūt mama dažnai lankosi teatre? Gal mėgsta išbandyti naujus kosmetikos gaminius? O gal ji – knygų mylėtoja? Padovanokite bilietą į teatrą, galimybę apsipirkti mėgstamoje parduotuvėje ar knygyne, pavyzdžiui, parduotuvės „Douglas“ ar „Uoga uoga“, knygyno „Pegasas“ ar „Vaga“ dovanų čekį.

„Geros dovanos“ dovanų kortelė

Na o visus norus sutalpina „Geros dovanos“ dovanų kortelė – su ja mama galės rinktis paslaugas iš kone viso www.geradovana.lt asortimento ir atsiskaityti tol, kol bus išnaudota visa kortelėje esanti suma. Su viena „Geros dovanos“ kortele galima padovanoti daugybę įspūdžių!
Daugiau nei 3 500 – tiek įspūdžio dovanų supakuota „Geros dovanos“ asortimente. Jums tereikia išsirinkti, o padėti tai padaryti visada pasiruošę „Geros dovanos“ dovanų ekspertai. Įspūdžio dovanų galima įsigyti el. parduotuvėje www.geradovana.lt, 27-iose firminėse „Geros dovanos“ parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje, Alytuje, Mažeikiuose, 180-yje stendų visoje Lietuvoje ir dovanomate Kauno prekybos ir pramogų centre „Mega“. „Gera dovana“ – dovanoti gera!