„UTMA“ komunikacijos vadovė Greta Senkutė kalbėjo apie partnerio vaidmenį ir išsikeltus ilgalaikius tikslus: „Po pirmojo renginio, kuriame jau vykdėme koloboraciją su „TOP SPORT“, abi pusės liko patenkintos rezultatais, o svarbiausia - žiūrovų atsiliepimai po renginio ir tiesioginės transliacijos buvo puikūs. Atsižvelgiant į tai, kad norime siekti dar kokybiškesnio produkto įvedimo į rinką, pradedame partnerystę su „Delfi“ o tai yra didelis žingsnis produkto augimo ir kokybinių transliacijų klientams užtikrinimo link.“

Norime Lietuvoje kurti kovos menų organizacijos identitetą, kurioje visi Lietuvos sportininkai galėtų nevaržomai dalyvauti mūsų rengiamuose kovos turnyruose, o mes galėtumėme tapti jų svarbiu tramplinu patenkant į plačius pasaulinius vandenis, ties šia sfera norime jiems kaip galima labiau padėti, o tai gali užtikrinti tik konkurencingos kovos su geriausiais tų svorio kategorijų kovotojais iš viso pasaulio. “, - kalbėjo G. Senkutė.

„TOP SPORT“ generalinis direktorius Gintaras Staniulis džiaugėsi pirmojo renginio sėkme ir vylėsi, jog tai bus ilgalaikis bendradarbiavimas.

„Pasakius A norisi pasakyti ir B, o geriausia būtų visa abėcėle ir iki Ž raidės nueiti. Matome ir orientuojamės į ilgalaikius projektus, o ne vienadienius, tad pirmasis „UTMA“ renginys, kuriame sudalyvavome, pasižiūrėti, kaip yra, nuteikė optimistiškai. Antras renginys tikimės bus dar geresnis ir ilgalaikėje perspektyvoje norime, kad toliau tai augtų į ilgalaikį reiškinį, kuris neštų naudą visiems Lietuvos kovotojams ir padėtų išsikovoti pozicijas pasaulinėje kovos menų bendruomenėje.“, – kalbėjo „TOP SPORT“ generalinis direktorius.

Pirmasis „UTMA“ renginys įvyko šių metų rugsėjo 15 d. Kaune, VDU Botanikos sode esančioje arenoje, o renginys abejingų nepaliko - organizatoriai pardavė visus bilietus į renginį, o tiesioginė transliacija susilaukė itin didelio susidomėjimo.

„Apie ateities planus ir tai kas Kaune vyks gruodžio 8 d. visi sužinos jau labai greitai, bet galime tik patikinti – bus be galo įdomu, o tiek žiūrintiems mus ekrane, tiek atėjusius į renginį esame pasiruošę nustebinti įvairiomis pramogomis“, - pridėjo „UTMA“ komunikacijos vadovė.

„Kas mus gerąja prasme nustebino, tai organizatorių entuziazmas, mintys ir toli siekiantys tikslai yra labai panašūs, kaip ir „TOP SPORT“, – pridėjo G. Staniulis.