Futbolas nėra tik sportas – tai žmones vienijantis reiškinys. Užtenka tik kamuolio bei aktyviai nusiteikusių komandos draugų, ir jau gali žaisti futbolą. Todėl nuoširdžiai džiaugiamės, kad „Lidl“ – oficialus šiemet Vokietijoje vyksiančio Europos futbolo čempionato „UEFA EURO 2024“ partneris. Tuo džiaugsmu pasidalysime su savo pirkėjais, kviesdami juos laimėti išskirtinę patirtį gyvenime – gyvai pamatyti geriausius Europos futbolininkus“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Ne vien tik bilietai: dovanos išskirtinę patirtį

Penkias savaites – nuo balandžio 29 d. iki birželio 2 d. imtinai – truksiančiame žaidime kiekvienas, bet kurioje „Lidl“ parduotuvėje Lietuvoje apsipirkęs bent už 15 Eur ir kasoje nuskenavęs „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę, gaus virtualų žaidimo bilietą. Jų skaičius nėra ribojamas. Užtenka programėlėje patvirtinti gautą bilietą, ir jau dalyvaujate prizų traukime, kuriame prizai atiteks net 50-iai laimingųjų.

Pagrindinis žaidimo prizas – net dešimt bilietų į „UEFA EURO 2024“ čempionato rungtynes. Pagrindinio prizo laimėtojams bilietai atsitiktine tvarka atiteks į vienas iš šių rungtynių: liepos 5 d. ketvirtfinalio rungtynes Hamburge, liepos 6 d. ketvirtfinalio rungtynes Berlyne, liepos 9 d. pusfinalio susitikimą Miunchene ir finalo rungtynes, kurios liepos 14 d. vyks Berlyne.

 UEFA bilietai

Kiekvieną pagrindinį prizą sudaro paketas dviem asmenims: kelionė į Vokietiją, dvi nakvynės viešbutyje, maitinimas kelionėje, pervežimai bei 2 kategorijos bilietai laimėtojui ir kartu vykstančiam dar vienam asmeniui. Laimėtojas galės pats pasirinkti, su kuo keliauti – tai gali būti ir vaikas. Laimėtojų taip pat laukia ir išskirtinės pramogos varžybų dieną.

Tuo metu kitiems 40-iai laimingųjų atiteks papildomi žaidimo prizai – oficialūs futbolo čempionato kamuoliai „Adidas“.

Kaskart, apsipirkus bent už 15 Eur, pirkėjui atiteks vienas virtualus žaidimo bilietas, apsipirkus už 30 Eur – du bilietai ir t. t. Mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ patvirtinus dalyvavimą žaidime, vienas bilietas suteikia galimybę laimėti vieną prizą: vieną pagrindinį arba vieną papildomą prizą. Kiekvienas apsipirkimas „Lidl“ už 15 Eur didina šansus laimėti žaidime.

„Šiame Europos futbolo čempionate „Lidl“ turi ir kitą svarbią misiją – esame šviežumo partneriai. Todėl tiek čempionato metu, tiek ir jam pasibaigus aktyviai kalbėsime bei kviesime rinktis šviežius produktus ir skatinsime sveiką mitybą. Mūsų, kaip atsakingo prekybos tinklo, misija yra užtikrinti pirkėjams geriausią kokybę už geriausią kainą – tai apima ir nepriekaištingą vaisių bei daržovių kokybę“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė K. Mažeikytė.

Į apsipirkimo metu išleistų pinigų sumas, už kurias yra gaunami virtualūs žaidimo bilietai, nėra įskaičiuojamos sumos už įsigytus alkoholinius gėrimus, tabako gaminius, pradinio maitinimo kūdikių mišinius, dovanų korteles, spaudos prekes, tarą (depozitą). Taip pat nėra įskaičiuojama suma, gaunama nuskenavus už grąžintą tarą taromatų išduotą čekį.

Pagrindinių ir papildomų prizų laimėtojai bus nustatyti burtų keliu, o apie laimėjimą bus informuoti programėlėje „Lidl Plus“ registruojantis nurodytu el. paštu ne vėliau kaip iki birželio 14 d. imtinai. Pabrėžiama, kad vyksiantieji su vaikais turėtų pasirūpinti papildomais, vaikams skirtais kelionės dokumentais. Daugiau informacijos – www.lidl.lt ir mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“.

Be paskelbto žaidimo, lietuviškų akcentų šių metų Europos futbolo čempionate tikrai netrūks: liepos 6 d., Berlyno olimpiniame stadione vyksiančių ketvirtfinalio rungtynių metu, žaidėjus į aikštę palydės vaikai iš Lietuvos. Pirmą kartą šalies istorijoje „Lidl“ atrinks net 11 vaikų – tiek, kiek sudaro aikštėje esančią futbolo komandą. Vienas vaikas bus atrinktas iš „Lidl Lietuva“ darbuotojų šeimų.