„Daugiau nei trisdešimtyje šalių veikiantis prekybos tinklas „Lidl“ kasdien pirkėjams pristato pluoštą akcijų, kurios – ir įdomesnės, ir leidžia dar labiau sutaupyti nei retą bestebinantys 1+1 pasiūlymai. Visada stebime tendencijas ir kuriame tokius pasiūlymus, kurie labiausiai atitiktų mūsų klientų poreikius. Tai atsispindi ir mūsų misijoje – pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį, ką vertina milijonai pirkėjų visoje Europoje, taip pat ir Lietuvoje“, – sako „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Pirkėjams – dar daugiau čempioniškų pasiūlymų

Nuo XXL savaičių iki specialių pasiūlymų perkantiems didesnius kiekius vandens, ledų bei kitas prekes: mažų kainų prekybos tinklas „Lidl“ skatina laikytis tvarių apsipirkimo įpročių, vienu kartu įsigyjant didesnį kiekį prekių. Tai, anot „Lidl“ rinkodaros departamento vadovės, padeda pirkėjams dar labiau sutaupyti.

„Jau seniai įrodyta, kad perkant daugiau tų pačių prekių, vieneto kaina yra mažesnė – tai yra elementari matematinė logika ir vienas esminių protingo apsipirkimo kriterijų. Todėl nei 1+1, nei kiti, didesnį prekių kiekį įsigyti siūlantys sprendimai neturėtų stebinti. Be to, vienu kartu įsigydami ilgiau galiojančių maisto produktų ilgesniam laikotarpiui, pirkėjai dar sutaupo ir laiko, ir pinigų, nes parduotuvėse lankosi rečiau. Būtent taip padedame pirkėjams pasiekti tvaraus vartojimo tikslus, pristatydami dar daugiau gerų pasiūlymų didesniems prekių kiekiams“, – tvirtina K. Mažeikytė.

Nuo šio pirmadienio visose „Lidl“ parduotuvėse pirkėjų laukia tikri pasiūlymai čempionams: perkant ne vieną ir ne dvi, o visą dėžę prekių, ji – kainuos mažiau. Šios savaitės pasiūlymai – tiesiog subalansuoti vasarotojams ir iškylaujantiems gamtoje, nes perkant 18 skardinių „Argus Radler“ nealkoholinio kokteilio, 6 skardinės – nemokamai. Taigi, visa dėžė kainuos tik 12,42 Eur, o vieneto kaina – vos 0,52 Eur.

Virtuvėje ar išvykoje padės ir „Freshona“ kokosų pienas, kurio 12 vnt. dėžė kainuos 15 Eur, arba 1,25 Eur už vieną skardinę.

Į iškylą „Lidl“ kviečia pasiimti ir „Freshona“ keptų pupelių pomidorų padaže: perkant 8 skardines, 4 gausite nemokamai, o už dėžę sumokėsite tik 5,75 Eur. Skardinės kaina – vos 0,48 Eur. Papildomai galima įsigyti ir „Freshona“ konservuotų smulkintų pomidorų, kurių 12 vnt. dėžė kainuos lygiai 9 Eur.

Įrodyta: „Lidl“ pirkėjai laimi

Jau septintą mėnesį iš eilės „Lidl“ parduotuvėse galima įsigyti mažiausiai kainuojantį dažno vartojimo prekių krepšelį, rodo rinkos tyrimų bendrovės „SeeNext“ atliekami tyrimai. Remiantis „SeeNext“ duomenimis, dažno vartojimo prekių krepšelis „Lidl“ buvo pigiausias 2023 m. lapkričio, gruodžio, 2024 m. sausio, vasario, kovo, balandžio ir gegužės mėnesiais.

Naujausias „SeeNext“ slapto pirkėjo tyrimas tik patvirtina, kad žemų kainų prekybos tinklo „Lidl“ dažno vartojimo prekių krepšelis – pigiausias tarp penkių didžiausių šalies prekybos tinklų. Gegužės 10 d. atliktas tyrimas parodė, kad „Lidl“ parduotuvėje įsigyto dažno vartojimo prekių krepšelio kaina siekė 34,02 euro ir buvo beveik 3 eurais mažesnė už brangiausią prekių krepšelį siūlančio prekybos tinklo.

„Esame įsipareigoję savo pirkėjams pasiūlyti aukštos kokybės prekes už mažą kainą – tai sėkmingai darome nuo pat pirmųjų dienų, kai „Lidl“ įžengė į Lietuvą. Oficialūs tyrimai tik patvirtina, kad mūsų pasirinkta strategija – veiksminga ir vertinama pirkėjų“, – pabrėžia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė K. Mažeikytė.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 72 „Lidl“ parduotuvės 27 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose.