„Dreamland“ pirmą kartą pirkėjams Estijoje prisistatė prieš beveik 19 metų, pasiūlydamas platų miegamojo baldų, patalynės, namų tekstilės ir aksesuarų pasirinkimą. Tuo tarpu „Lonas“ veiklą Lietuvoje pradėjo prieš beveik 30 metų, kasmet sparčiai augdamas ir pristatydamas vis naujus, su kineziterapeutais bei dizaineriais kurtus čiužinių, lovų bei miegamojo aksesuarų sprendimus. Augant gamintojo produktų populiarumui, 2018 metais „Lonas“ žengė į Latviją, o prabėgus dviem metams – ir į Estiją.

 Dreamland by Lonas - Lonas Home antklodės ir pagalvės

Personalizuota gamyba

Rankų darbas ir personalizuota gamyba – pagrindiniai, beveik tris dešimtmečius nekintantys „Lonas“ veiklos metodai. Kruopštus rankų darbas sudaro didžiąją dalį čiužinių gamybos proceso. Atitinkamai, vienu metu yra gaminamas tik vienas čiužinys. Jei klientas turi nestandartinio dydžio lovą – „Lonas“ gali pagaminti beveik visus čiužinius pagal reikalingus išmatavimus. Vietoje masinės gamybos įmonė renkasi individualius užsakymus ir tokiu būdu užtikrina savo klientams išskirtinę kokybę.

 Dreamland by Lonas atidarymo akimirka - Lietuvos ir Estijos jungtinė komanda

„Tad visiems, apsilankiusiems naujo koncepto „Dreamland by Lonas“ salone, galime užtikrinti tik kokybe, tvarumu bei draugiškumu aplinkai ir žmogui grįstą asortimentą, o ilgus metus dirbantys mūsų konsultantai bei specialistai gerokai supaprastins miego atributų atranką ir padės išsirinkti asmeniškai kiekvienam klientui tinkamiausius sprendimus“, – sako „Lonas“ vadovas Domas Jakutis. Taip pat visus „Dreamland by Lonas“ salone eksponuojamus čiužinius lankytojai turi galimybę išbandyti patys, o įsigydami čiužinį iš „Trispalvės kolekcijos“ – testuoti jį namuose net 30 dienų. Ieškantys lovų salonuose gali apžiūrėti ne tik jų modelius, bet ir susipažinti su visa audinių spalvų bei raštų palete, o išsirinkus norimą modelį – užsakyti jį su pristatymu į namus.

 Dreamland by Lonas - Lonas Home ir Dreamland patalynė ir paklodės

„Taip pat ilgainiui supratome, kad čiužinys gali atskleisti visas savo gerąsias savybes tik kartu su teisingai parinkta lova bei grotelėmis, tad praplėtėme savo asortimentą idealiai mūsų čiužiniams tinkamomis lovomis. Galiausiai norėjosi sukurti visišką miegamojo pilnatvę, tad asortimentą papildėme aukštos kokybės miego tekstile ir aksesuarais. Tokiu būdu atsirado „Lonas Home“ prekės ženklas.“ – įmonės asortimentą įvardija Domas Jakutis.

 Dreamland by Lonas - Trispalvė čiužinių kolekcija - čiužinių erdvė

Ekologiški produktai ir visapusiškas miegas

Su „Lonas Home“ prekės ženklu atsisakėme perteklinio plastiko pakuotėse ir antrą kart panaudojame mažas atraižas patalynės užvalkalų maišeliams pasiūti, kurios yra iš to paties audinio kaip ir patalynė. Tai leidžia klientas iškart pamatyti ir paliesti gaminio medžiagą. Kiti „Lonas Home“ produktai – pagalvės bei antklodės – pakuojami į tam specialiai pasiūtas drobines pakuotes.

 Dreamland by Lonas - Muzikinė lovų kolekcija ir čiužinių kolekcija

„Tikime, kad pati tvarumo idėja prasideda nuo visiškai nematomų žingsnelių – kruopščios partnerių atrankos, žaliavų pasirinkimo, aukštos technologijų ir gaminių kokybės, kuri užtikrintų produktų ilgaamžiškumą, kad klientas galėtų džiaugtis įsigyti gaminiu kuo ilgiau. Visada įvertiname žaliavų apdorojimo sąlygas, perdirbtų medžiagų panaudojimo galimybes bei kuriame tvaresnę kultūrą įmonės viduje.“ – pabrėžia „Lonas“ vadovas Domas Jakutis.

 Dreamland by Lonas - Lonas Home namų tekstilės erdvė

Dreamland by Lonas apjungia visus miego komforto elementus nuo lovos, tinkamiausio čiužinio iki puriausių antklodžių, minkščiausių pagalvių bei išskirtinės kokybės patalynės užvalkalų ir aksesuarų. Atsinaujinę „Lonas“ salonai lankytojams siūlo platų čiužinių, lovų, patalynės bei kitų miegamojo aksesuarų asortimentą, atkeliaujantį iš ne vieną sėkmingą darbo dešimtmetį skaičiuojančių gamintojų, kurių patogumą ir naudą sveikatai užtikrinti padėjo ne tik kruopštus rankų darbas, bet ir profesionalių kineziterapeutų patarimai. „Miego komfortą suprantame, kaip darnią visumą. Tikime, kad atsinaujinusiuose „Dreamland by Lonas“ salonuose lankytojai ras dar daugiau komforto, jaukumo ir gero miego sprendimų iš pirmų rankų“, – sako „Lonas“ vadovas Domas Jakutis.

Užsakymo nr.: PT_88218081