Ypatinga atmosfera

Restoranas „Telegrafas” yra įsikūręs viename prabangiausių Vilniaus viešbučių, pačiame miesto centre. Antrus metus iš eilės pelnęs geriausio viešbučio restorano Lietuvoje vardą, „Telegrafas” išsiskiria savo elegantišku ir moderniu interjeru bei aukšto lygio aptarnavimu. O vaizdas į Katedros aikštę ir Gedimino pilį suteikia šiai vietai nepakartojamą atmosferą, kuri net ir eilinį savaitgalį gali paversti tikra švente.

Šiltuoju sezonu restoranas atveria duris ir į savo lauko terasą, kuri tampa puikiu pasirinkimu norintiems mėgautis saulės spinduliais ir stebėti bundantį miestą.

Kartu su nepakartojamu vaizdu visais vasaros mėnesiais bruncho metu svečius džiugina ir gyva fortepijono muzika. Nuo klasikinių kompozicijų iki žinomiausių melodijų - restorane skambinanti talentingoji pianistė užtikrina gerą nuotaiką, kurdama šiltą ir smagią atmosferą. Svečiams belieka mėgautis skaniausiais valgiais ir gėrimais, besiklausant harmoningų pianino melodijų.

Neriboti burbuliukai

Pavadinime „Bubblelicious Brunch” paslėptas konceptas – angliškų žodžių bubbles ir delicious junginys, atskleidžiantis, kad vėlyvųjų pusryčių metu gėrimai nėra ribojami. Kiekvienas svečias gali rinktis iš dviejų burbuliukų – putojančio vyno ar šampano.

Be nesibaigiančių burbuliukų, svečiai taip pat gali vaišintis kava, arbata, šviežiai spaustomis vaisių sultimis, bent vienu daržovių sulčių pasirinkimu ir, žinoma, gazuotu bei negazuotu mineraliniu vandeniu.

Prabangus švediškas stalas ir vėlyvųjų pusryčių patiekalų meniu

„Bubblelicious Brunch” išsiskiria plačiu maisto pasirinkimu, kuris gali sužavėti net išrankiausią gurmaną. Tik įžengus į restoraną, akį patraukia įspūdingas švediškas stalas, ant kurio puikuojasi įvairių rūšių mėsa, žuvis, daržovės, šalti ir karšti patiekalai.

Tačiau didžiausia bufeto pažiba tampa šviežios jūrų gėrybės – prabangūs ikrai ir austrės, kurie puikiai atskleidžia savo tikrąjį skonį su tam tikrais gėrimais ir brunchą paverčia ypatinga savaitgalio ceremonija.

Nepraleiskite progos pasimėgauti ir prabangiais užkandžiais, kurie ne tik puošia švedišką stalą, tačiau ir yra nepakartojamo skonio. O tarp visų išskirtinių patiekalų rasite ir platų įvairių vaisių bei desertų pasirinkimą – eklerai, šokolado putėsiai, švieži kepiniai ir kiti saldėsiai vilios atrasti vietos skrandyje bei paragauti dar ir jų.

Taip pat svečiams siūloma užsisakyti patiekalus ir iš „à la carte“ meniu. Šalia Benedikto kiaušinių interpretacijų rasite ir tokių patiekalų kaip „Tom Kha“ sultinys – aštri kokosų pieno pagrindu paruošta sriuba su krevetėmis, „Croque Madame“ – keptas sumuštinis su sūriu ir kumpiu, patiekiamas su iš vienos pusės keptu kiaušiniu.

Meniu rasite ir veganišką pasirinkimą – avokado skrebutį. O norintieji paragauti kažko naujo yra kviečiami pajusti Azijos skonį ir užsisakyti spalvotą tuno „Poke“ dubenėlį.

Negalima pamiršti ir smaližių, tad saldumynų mėgėjai tikrai ras patiekalų, kuriais galėtų pasmaguriauti: prancūziškas skrebutis, belgiški vafliai, varškėčiai, blyneliai ir dar daugiau laukia čia apsilankančiųjų.

Brunchas – išskirtinis savaitgalių ritualas

Daugelyje užsienio šalių brunchas yra tapęs savaitgalių tradicija, kuri suburia draugus ir artimuosius prie vieno stalo su apetitą žadinančiais valgiais bei gėrimais ir maloniais pašnekesiais. Ir nors Lietuvoje daugėja vietų, kuriose galima mėgautis vėlyvųjų pusryčių patiekalais, paties bruncho, kaip ritualo, tradicija nėra paplitusi.

Tad kviečiame pradėti kurti savaitgalių ritualus – kai nereiks niekur skubėti, galėsite atsipalaiduoti ir mėgautis išskirtiniais valgiais ir gėrimais bei fortepijono garsais, leisdami laiką brangių žmonių draugijoje.

„Bubblelicious Brunch” tiekiamas kiekvieną šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių dienomis nuo 12:00 iki 14:30 val. restorane „Telegrafas“.

Kaina asmeniui – 65 Eur su putojančiu vynu arba 85 Eur su šampanu.

Staliukų rezervacija ir daugiau informacijos: https://www.telegrafas.com/