Gegužę ir birželį taikoma nuolaida

Istoriniame keltininko name esantis viešbutis susitelkė į patogumą lemiančias detales, paslaugumą ir individualų dėmesį kiekvienam svečiui, sako Audra Vainoraitė, viešbučius Klaipėdoje „Old Mill Hotel“ ir „Old Mill Comfort“ bei viešbutį Palangoje „Palangos vėtra“ valdančios įmonės „Palangos vėtra“ direktorė.

„Geras poilsis šiais laikais yra didelė prabanga. „Old Mill Comfort“ apsistoję svečiai mėgaujasi kokybe ir ramybe – tai yra butikinis, nedidelis viešbutis su mažais žmonių srautais ir iki smulkmenų apgalvotais interjero elementais. Užburia ir pro langus atsiveriantys vaizdai – piliavietė, Danės upės ir jachtų krantinė. O kai norisi romantikos, net nereikia išeiti iš kambario, pakanka patogiai klestelėti erkeryje – pro šalį plaukiantys laiveliai, regis, tolyn nuplukdo ir visas mintis“, – pasakoja A.Vainoraitė.

Gegužę ir birželį rezervuojant kambarius per „Old Mill Comfort“ rezervacinę sistemą su kodu COMFORT taikoma 7 proc. nuolaida.

„Old Mill“ viešbutis

Neliks alkani ir rafinuoto skonio mėgėjai, ir išrankiausi valgytojai – aistrą gardžiam maistui čia patenkins klaipėdiečių ir miesto svečių kulinariniu švyturiu jau tapęs restoranas „Mosso“.

Patiks vertinantiems komfortą ir gyvenimo kokybę

Daug keliaujantys ir turintys su kuo palyginti svečiai jau nebenori apsistoti senamadiškuose, triukšminguose ir dideliuose viešbučiuose. Žmonių lūkesčiai auga, jie vis dažniau pageidauja viešbučio kambaryje ne tik patogiai išsimiegoti, bet ir atgauti dvasines bei fizines jėgas, būti kokybiškai aptarnauti, sako A.Vainoraitė. „Old Mill Comfort“, pasak jos, patiks vertinantiems komfortą ir gyvenimo kokybę.

„Old Mill“ viešbutis

Pastato fasadas ir interjeras 2021 metais visiškai atnaujintas, tam skirta daugiau nei 740 tūkst. eurų. Viešbučio viduje dominuoja moderni klasika ir švelnesnės, pastelinės spalvos. Spalvinė gama išlaikyta visuose kambariuose, ją papildo kruopščiai apgalvotas, jaukus apšvietimas. Kiekviename kambaryje – stilingos interjero detalės, palydovinė televizija, nemokamas bevielis internetas, telefonas, plaukų džiovintuvas, kambarius puošia menininkės Dalios Kirkutienės darbų reprodukcijos, originalios molio dekoracijos.

„Old Mill“ viešbutis

Pasak A. Vainoraitės, rekonstrukcijos metu pirmiausia buvo galvota apie nuolatinių, ilgalaikių svečių poreikius.

„Kai kurie svečiai šiame viešbutyje gyvena ir metus, ir dvejus. Norėdami palengvinti ilgą viešnagę toli nuo namų, jiems įrengėme keletą kambarių su virtuvėlėmis. Padidinome ir liukso kategorijos kambarių skaičių, šie yra ženkliai erdvesni – tai taip pat aktualu apsistojant ilgesniam laikui ar atvykstant su šeima. Apskritai, atlikus pilną renovaciją, regis, ir švaros jausmas stipresnis, ir patalynė šiugžda jaukiau“, – šypsosi viešbučio direktorė.

„Old Mill“ viešbutis

Vaizdinga Klaipėdos krantine galima pasigrožėti ir didesnių susibūrimų metu – atnaujinta viešbučio konferencijų salė. Joje patogiai telpa iki 100 žmonių, yra darbui ir pramogoms reikalinga moderni įranga, natūralus apšvietimas bei užtamsinimo galimybė. Ši salė puikiai tinka verslo susitikimams, šeimos šventėms, banketams, vestuvėms, jubiliejams. Nepriekaištinga renginių kokybe rūpinasi kvalifikuotas ir paslaugus personalas – žmonės čia dirba su didžiule meile, atidumu, atvirumu ir noru padėti.

„Old Mill“ viešbutis

Restoranui užkelta itin aukšta kartelė

Prie „Old Mill Comfort“ viešbučio 2022 metais prisijungė ir visiškai atsinaujinęs restoranas „Mosso“. Lankytojai vertina išskirtinį restorano meniu, kuriame sklandžiai susilieja modernūs Europos ir Azijos virtuvių skoniai. Beje, pats meniu keičiamas pagal sezoniškumą ir klientų poreikius, tad patiekalai visuomet gaminami tik iš šviežiausių produktų ir be kompromisų kokybei. Pasak restorano šefo, aukštai kartelei išlaikyti taupumas netinka.

„Old Mill“ viešbutis

„Ne iš vieno klaipėdiečio girdžiu, kad į šį restoraną jie atvažiuoja dienos pietų. Nes tai ne tik dienos pietūs – čia galima atsivesti ir verslo partnerius, nes ir pateikimui, ir aptarnavimui yra užkelta itin aukšta kartelė, į klientą sutelktas visas dėmesys. Viešbučio svečiams konferencijų metu taip pat patiekiami apgalvoti, išieškoti, skoningai atrodantys ir gardūs užkandžiai“, – pastebi viešbučio „Old Mill Comfort“ direktorė.

Restorano „Mosso“ direktorė Eglė Laurinavičiūtė papildo: smulkmenos, preciziškumas, ilgai išliekantys skoniai, nuoširdus bendravimas su svečiais ir jauki aplinka yra pagrindinės restorano vertybės, kurios veda komandą į priekį.

„Old Mill“ viešbutis

Lankytojus žavi ir pro restorano langus atsiveriani kerinti aplinka su vienintelio Lietuvoje pakeliamo tilto ir pilies vaizdais, kuriuos apjungia rami Danės upės tėkmė. Tai – nuostabi vieta tiek lėtiems vėlyviesiems pusryčiams, tiek svarbiems verslo susitikimams, tiek šeimyniniams pietums ar romantiškoms vakarienėms skaičiuojant praplaukiančius laivus.

„Old Mill“ viešbutis

O po vakarienės nieko daugiau ir nereikia – tik patogiai įsitaisyti viešbučio kambaryje, mėgautis kokybišku poilsiu ir sielą džiuginančiu gebėjimu atsiriboti nuo visko ir nieko neveikti. Rezervuojant kambarius gegužei ir birželiui per „Old Mill Comfort“ rezervacinę sistemą su kodu COMFORT taikoma 7 proc. nuolaida.