„Sunku rasti analogų šiai vietai ir rampai ne tik Europoje, tačiau ir visame pasaulyje. Aš bent daugiau tokių nežinau, nors esu matęs daug vietų“, - sako profesionalus BMX dviratininkas David Budko, rampą kūręs drauge su Gintu Aleksiejūnu.

Pasak jo, mėlynai ir baltai nuspalvinta rampa, iškilusi šalia moterų paplūdimio, yra simbolinė kompozicija ir drauge susibūrimo vieta ekstremalų bendruomenės nariams.

„Naujo dizaino rampą vadinu skulptūra, ekstremalaus sporto renginių „Karramba“ simboliu. Daugelis BMX „raiderių“, „skeiterių“ ir riedutininkų puikiai žino tas šventes. Tačiau jie gali susitikti ir bendrauti kasdien – čia, pajūryje“, - sako daugelio tarptautinių varžybų nugalėtojas D. Budko.

Rampos forma primena ir jūroje susitikusius laivus, ir Baltijos bangą.

Bilietas važinėti rampa - čia pat įsigytas mineralinio vandens „Vytautas” buteliukas.

„Vytautas“ jau seniai su mumis. Šis mineralinis vanduo - nuolatinis mūsų renginių bei varžybų palydovas ir bičiulis. Smagu, kad dabar prisidėjo ir prie šios rampos kūrimo – be jo nebūtų ir šios „gyvos“ kompozicijos“, - sako dviratininkas.

Palangoje ekstremalaus sporto varžybos vyks jau netrukus. Tikimasi, kad į varžybas rugpjūčio 14 d. rinksis ekstremalios bendruomenės atstovai ne tik iš Lietuvos, tačiau ir iš kaimyninių šalių.

Užsakymo nr.: PT_87803071