Elektrėnų „Energija“ yra seniausias ledo ritulio klubas Lietuvoje, atpažįstamas ne tik tautiečių, tačiau ir kitų šalių sportininkų bei gerbėjų. „Ši komanda mums yra žinoma jau seniai. Juk tai – klasika, tradicija, kuri turi būti puoselėjama kuo labiau“,- atvirauja UAB „Sanlėja“ vadovas Renatas Šilobritas. „Tikimės, kad šis bendradarbiavimas komandai atneš dar daugiau pergalių šiame sezone“, - priduria.

Elektrėnų ledo ritulio komanda „Airwell Energija“

„Airwell Energija“ pavadinimas pasirinktas todėl, nes „Airwell“, tai vienas perspektyviausių UAB „Sanlėja“ atstovaujamų prekių ženklų, kuris pelnė klientų pasitikėjimą visame pasaulyje. Šio gamintojo oro kondicionieriais bei šilumos siurbliais oras-oras ir oras-vanduo džiaugiasi didelė dalis pasaulio gyventojų. Šiais metais UAB „Sanlėja“ gavo išskirtinę bendradarbiavimo teisę ir Lietuvoje, Latvijoje bei Estijoje tapo „Airwell“ atstovais. Mums didelė garbė siūlyti klientams įrangą, kuri išsiskiria aukšta kokybe, patikimumu, dizainu ir ilgu garantiniu terminu, kuris siekia net 6 metus. Per trumpą atstovavimo laiką pardavėme tūkstančius „Airwell“ įrenginių ir džiaugiamės, kad lietuviai savo namuose turės patikimo prancūzų gamintojo oro kondicionierius ir šilumos siurblius“, - pasakoja R. Šilobritas.

Elektrėnų ledo ritulio komanda „Airwell Energija“

Kviečiame stebėti „Airwell Energija“ komandos žaidimus ir kartu džiaugtis kiekviena pergale! Rugsėjo 14 dieną komanda startuos savo pirmose varžybose su Latvijos HK Mogo/LSPA komanda, o rugsėjo 24 dieną laukia istorinės varžybos su Dinamo Riga Elektrėnų ledo arenoje.