„Galbūt pirmą kartą pacientas mus pasirenka vertindamas klinikos grožį, tačiau ir vėl sugrįžta jau dėl visai kitų priežasčių, – sako MIR klinikos įkūrėjas ir burnos chirurgas Soheil Bechara (Suhelis Bešara) ir priduria. – Žmonės, kurie dirba drauge, yra didžiausias mūsų klinikos turtas. Sakydamas tai, turiu omenyje ne tik gydytojus, bet visą 25 žmonių komandą, kurios kiekvienas narys prisideda prie to, kad mūsų pacientai jaustųsi gerai. Todėl mūsų klinikoje darbų ir pareigų neskirstome į daugiau ar mažiau svarbias. Visi suprantame, kad tam, jog galutinis rezultatas būtų nepriekaištingas, kiekvieno indėlis yra reikšmingas. Juolab, kad pasidalindami funkcijomis mes galime geriau įsigilinti į vieną tikrą sritį.“

Gydytojas Suhelis Bešara

Kaip teigia odontologijos klinikos atstovai, nepriklausomai nuo to, su kokia problema susidūrus į klinikos specialistus kreipiasi pacientas, sprendimą gali bet kokiu atveju. „Jei problema maža, dažniausiai pacientu pasirūpina vienas specialistas, jei atvejis sudėtingesnis – suformuojama gydytojų komanda. Tačiau visais atvejais, net ir pats paprasčiausias gydymas prasideda nuo konsultacijos“, – teigia S. Bešara.

Konsultacija laikoma vienu svarbiausių odontologinio gydymo etapų. Tik po apžiūros ir pokalbio su pacientu, gydytojas gali sudaryti detalų tolimesnių veiksmų planą, numatyti reikalingas procedūras, vizitų skaičių ir įvardinti gydymo kainą. Pasirašytas gydymo planas – garantija pacientui, kad eigoje procedūrų skaičius nesikeis, o gydymo kaina nedidės. Tai itin aktualu tiems pacientams, kuriems reikalingas sudėtingesnis odontologinis gydymas, pavyzdžiui, visų dantų estetinio vaizdo atkūrimas ar implantacija.

Gydymas be baimės ir skausmo

„Prieš sudėtingesnį odontologinį gydymą dauguma pacientų jaučia baimę. Dažniausiai tai siejasi su praeityje išgyventais nemaloniais pojūčiais ar patirtu skausmu. Vis dėlto šiandien odontologija yra visai kitokia ir skiriasi nuo tų laikų, kai vien kvapas ar instrumentų garsas galėdavo įbauginti“, – šypsodamasis pasakoja burnos chirurgas.

Šiandien be įprasto efektyvaus nuskausminimo, gydymo metu gali būti taikoma ir tokia papildoma priemonė, kaip intraveninė sedacija. Jos metu pacientas išlieka itin ramus bei atsipalaidavęs, o pabudęs dažniausiai prisimena tik tuos įvykius, kurie buvo prieš operaciją. Intraveninę sedaciją, kaip papildomą priemonę, rekomenduočiau tik tais atvejais, kai planuojamas sudėtingesnis, ilgiau trunkantis gydymas, o pacientas jaučia nepaaiškinamą nerimą, baimę ar pykinimą.

Rezultatas po 2 - 4 vizitų

Pacientai bijo ilgai trunkančio gydymo, kuris turi pradžią, bet pabaigos vis nesimato, ne mažiau nei skausmo. Gydymo trukmė, kaip ir vizitų skaičius, visais atvejais turėtų būti nurodomi gydymo plane ar aptariami konsultacijos metu. Kartais, kai tikslią gydymo trukmę apibrėžti sudėtinga, turėtų būti numatomi preliminarūs terminai. Juos kiekviena klinika nustato individualiai, įvertindama ne tik paciento burnos būklę, poreikius, bet ir savo galimybes.

Tais atvejais, kai pacientas turi visus nuosavus dantis, bet yra nepatenkintas jų estetiniu vaizdu, MIR klinikos gydytojai gražią šypseną atkurti gali vos per 3-4 vizitus. Jei reikalinga tokia procedūra, kaip dantų implantacija, visas gydymas bus kiek ilgesnis – apie 3 mėnesius. Tačiau estetiniu rezultatu galėsite džiaugtis vos po 1 savaitės, jau antrojo vizito metu.

Atliekant odontologines procedūras per trumpesnį laiką, svarbiausias tikslas – ne greitis, o komfortas pacientui, t.y. mažiau chirurginių intervencijų, vizitų ir diskomforto.

Viskas vienoje vietoje

„Pacientai dažnai mūsų klausia, ar trumpesnis gydymas gali turėti neigiamos įtakos galutiniam rezultatui. Mes atsakome, kad gali, jei gydymo metu nesilaikoma protokolo, o klinika neužtikrina visų reikalingų sąlygų“, – atvirauja S. Bešara.

Kaip pasakoja klinikos įkūrėjas, būtina, kad gydytojas, siūlantis inovatyvius gydymo metodus, būtų tam visapusiškai pasiruošęs. Svarbūs ne tik profesiniai įgūdžiai, bet ir klinikos galimybės. Burnos chirurgas tikina, kad turėdami modernią įrangą ir visų pagrindinių sričių gydytojus, net ir sudėtingiausias odontologines problemas savo klinikoje gali nustatyti ir išspręsti vienoje vietoje. Specialistai pritaiko pažangias technologijas praktikoje, visą gydymą suplanuoja ne tik iš anksto, bet ir atlieka per kur kas trumpesnį laiką. Renkantis medžiagas bei produktus klinikos specialistai atsižvelgia į jų kokybę, o ne tik kainą. Visa tai leidžia užtikrinti, kad pasiektas rezultatas bus geriausias.

Užsakymo nr.: PT_77525497