Patogų lankytojams prekybos centrą įvertino „Pigu.lt“

„Anksčiau mūsų prekybos centrą dažnai rinkdavosi ir tie, kurie norėjo greitai apsipirkti, ir tie, kurie čia leisdavo laisvalaikį. Natūralu, kad dabar, kai rekomenduojama vengti kontaktų ir reikalaujama dėvėti apsaugines kaukes, norinčių greitai įsigyti tai, kas būtina ar iš anksto suplanuota, skaičius tikrai išaugo. Manau, šis poreikis ne vienam padėjo iš naujo atrasti mūsų prekybos centrą bei įvertinti šiam laikotarpiui ypač svarbią aplinkybę – antžeminę daugiaaukštę parkavimo aikštelę su natūraliu vėdinimu, o taip pat ir didelį prekių ir paslaugų pasirinkimą bei sutaupomą laiką apsiperkant.“, – sako prekybos centro „CUP“ generalinė direktorė Ona Nevinskienė.

Pigu.lt parduotuvė (CUP nuotr.)

„CUP“ vadovė neabejoja, kad minėti prekybos centro privalumai yra svarbūs ir čia įsikūrusiam elektroninės prekybos milžinui „Pigu.lt“, atsižvelgiančiam į laikmečio diktuojamus vartotojų poreikius.

Pigu.lt parduotuvė (CUP nuotr.)

„Tai jau antroji mūsų parduotuvė ir prekių atsiėmimo punktas sostinėje, tačiau naujosios patalpos prekybos centre „CUP“ yra erdvesnės, o privažiavimas patogesnis. Tai ypač aktualu prieš didžiausias metų šventes, kai pirkėjai nori efektyviai planuotis pasiruošimą šventėms ir nėra linkę ilgai laukti užsakytų kalėdinių dovanų. Esame pasiruošę suvaldyti išaugusius klientų srautus ir užtikrinti greitą, patogų bei saugų aptarnavimą atsiimant įvairaus tipo užsakymus – įprastai pirkėjus aptarnaujame vos per kelias minutes. Net ir Kūčių rytą užsakytas sandėlio prekes galėsime atiduoti tą patį Kūčių vakarą“, – teigia „Pigu.lt“ rinkodaros vadovas Ernestas Kačerauskas.

Pigu.lt parduotuvė (CUP nuotr.)

O. Nevinskienės teigimu, pirmadienį duris atvėrusi „Pigu.lt“ fizinė parduotuvė ir užsakytų prekių atsiėmimo punktas žymi „CUP“ strategiją atitinkančią plėtrą, išnaudojant visas geriausias šios prekybos vietos savybes. „Pigu.lt“ prekybos centre internete – šimtai tūkstančių įvairios paskirties prekių, šimtai parduotuvių ir prekių ženklų.

Pigu.lt parduotuvė (CUP nuotr.)

Užsisakius prekes internetu ar mobiliąja programėle, jas patogiai ir saugiai galima atsiimti fizinėje parduotuvėje, kurioje tuo pačiu metu yra galimybė išsirinkti kvepalus, kosmetikos priemones, kūdikių, elektronikos ar sezonines prekes.

Pigu.lt parduotuvė (CUP nuotr.)

Apsipirkti galima ir per 15 minučių

Svarbių miesto objektų apsuptyje sostinės centre prie Baltojo tilto įsikūręs prekybos centras „CUP“ pastaruosius keletą metų orientavosi į skubančių, netoliese dirbančių vilniečių ir jų svečių poreikius. Apsipirkimo greičiui čia buvo kreipiamas dėmesys visada. Dar iki pandemijos reikšminga pridėtine verte buvo aplinkybė, kad CUP klientai prekybos centre vidutiniškai praleidžia tik nuo 25 minučių iki 1,5 valandos. Remiantis tais pačiais prie „Google“ sistemos prisijungusių lankytojų duomenimis, fiksuojamais realiu laiku, šiuo metu prekybos centre „CUP“ lankytojų praleidžiamas laikas yra sutrumpėjęs – klientai užtrunka nuo 15 minučių iki valandos ir tai yra pakankamas laikas apsipirkti atėjus su iš anksto paruoštu pirkinių sąrašu. Vadinasi, apsipirkti šiame prekybos centre yra ne tik patogu, bet ir gerokai saugiau, esant tokiems sveikatos iššūkiams, kaip dabar.

Dezinfekuoja kas dvi valandas

Anot prekybos centro vadovės, su ypatinga atsakomybe prekybos centro vadovybė priima sveikatos iššūkius, tenkančius kiekvienam darbuotojui, lankytojui, o taip pat ir visam verslui. Patalpų valymui prekybos centras „CUP“ nuo pandemijos pradžios naudoja didesniu dezinfekuojančiu poveikiu pasižyminčius skysčius. Jais kas dvi valandas plaunamos grindys, durų rankenos, laiptų ir eskalatorių turėklai, sėdimųjų baldų atlošai ir atramos, liftų, bankomatų mygtukai bei kiti dažnai liečiami paviršiai.

CUP prekybos centras

Prie kiekvieno prekybos centro įėjimo bei visuose aukštuose prie eskalatorių yra įrengti dezinfekcinio skysčio dozatoriai rankoms dezinfekuoti. Prekybos centre užtikrinamas 10 kvadratinių metrų plotas vienam pirkėjui, prie kiekvienos parduotuvės durų nurodyta, kiek pirkėjų gali būti parduotuvėje vienu metu. „Darome viską, kad išliktume sveiki, to paties tikimės ir iš savo lankytojų. Turbūt nė vienas nenorime nei susirgti, nei likti be įprastų ir patogių apsipirkimo maršrutų, svarbių kiekvienam miestiečiui“, – sako „CUP“ vadovė.

Užsakymo nr.: PT_85813535