Mažiau cholesterolio

Lietuviams puikiai pažįstamas produktas „Saulutė“ gaminamas atsižvelgiant net į išrankiausių pirkėjų norus – gamyboje naudojamas tik šviežios grietinėlės sviestas ir aukščiausios kokybės rapsų aliejaus. Be to, produkte nėra jokių pridėtinių E, konservantų – jis yra natūralus.

Jos sudėtyje gausu ir vitaminų – vitamino A (net 40 proc.) ir E (22 proc.). Vitaminas A padeda palaikyti gerą regėjimą, yra svarbus dantų, kaulų formavimuisi, augimui. Tuo tarpu vitaminas E lėtina senėjimo procesus, mažina riziką susirgti širdies ir kraujagyslių ligomis. „Saulutę“ turėtų rinktis tie, kurie saugo savo širdį – produktas liesesnis (72 proc. riebumo) ir jame yra du kartus mažiau cholesterolio nei svieste.

Gaminyje taip pat gausu kalcio, atsakingo už medžiagų apykaitą ir raumenų veiklą, bei kalio, kuris itin svarbus gerai nervų sistemos veiklai.

„Žemaitijos pieno“ rinkodaros vadovės Jolitos Gedgaudienės teigimu, produktą galima naudoti visur. „Saulutė“ yra visiškai universalus gaminys. Ji puikiai tiks tiek kasdieniam stalui, tiek ir ruošiant šventinę vakarienę. Dalis mūsų pirkėjų produktu gardina savo pusryčių sumuštinius, tuo tarpu kiti naudoja jį ruošdami savo kulinarinius šedevrus“, – šypsosi atstovė.

Be to, „Saulutė“ dabar gaminama pasitelkus naujausias technologijas. Tai patobulino ir patį gaminį – „Saulutė“ tapo kur kas minkštesnė ir net ką tik išimta iš šaldytuvo yra lengviau tepama.

„Saulutė“ puikiai tinka patiekalams pagardinti

Produktas net tris kartus pateko tarp Lietuvos prekybos įmonių asociacijos organizuojamo konkurso „Populiariausios prekės“ laureatų ir tapo vienu mėgstamiausių Lietuvos pirkėjų pasirinkimų.

Nauji „Saulutės“ skoniai – savąjį atras kiekvienas

Įmonė pirkėjams siūlo tris jau klasika tapusios tepiosios „Saulutės“ skonius, kurie paįvairins pamėgtus patiekalus.

Tradicinė „Saulutė“ ir nauji skoniai

„Saulutė“ su žolelėmis gaminama iš saldžios grietinėlės ir šlakelio rapsų aliejaus. Mes ją pagardinome prieskoninėmis žolelėmis: svogūnais, česnakais, petražolėmis, morkomis, pipirais ir kitomis žolelėmis. Šis gaminys ypač patiks pirkėjams, kurie renkasi „Saulutę“, kad paskanintų sumuštinius ar skrebučius“, – teigia J. Gedgaudienė.

Bendrovė pristatė ir naujieną – tepiąją „Saulutę“ su laiškiniais česnakais, kurioje mažiau druskos ir gausu vitamino C. Produkte esančios medžiagos greitina medžiagų apykaitą, stimuliuoja apetitą ir padeda greičiau suvirškinti riebų maistą.

Naujoje „Saulutėje” su kepintomis kanapių sėklomis – dar daugiau omega 3 ir omega 6 riebalų rūgščių, todėl ji puikiai tinka tiems, kurie nori praturtinti savo maisto racioną.

Populiari naujovė – „Ghee“ sviestas

Gamintojai pristatė dar vieną naujovę: lydytą sviestą „Saulutė Golden Ghee“. Tai itin sparčiai pasaulyje populiarėjantis produktas, kurį vartotojai dažnai renkasi kaip alternatyvą aliejui. „Saulutė Golden Ghee“ pagamintas tik iš saldžios grietinėlės 82 proc. riebumo sviesto.

Ghee sviestas

Ghee sviestas dažnai linksniuojamas Indijos auksu, itin naudingu žmogaus organizmui. Jame gausu vitaminų: A, E, D, K. Jie saugo ir puoselėja žmogaus organizmą. „Pirkėjai šį gaminį gali rinktis kaip sveiką alternatyvą žuvies, mėsos ar kitų produktų kepimui vietoj įprasto aliejaus“, – sako J. Gedgaudienė.

Užsakymo nr.: PT_81365808