ASUS „ProArt“ gaminių šeima turi daug konkrečioms profesijoms skirtų sprendimų, todėl renkantis geriausią „ProArt“ ekraną savo studijai ar verslui, reikia įvertinti visus poreikius. Nesvarbu, ar ieškote aukščiausios klasės monitoriaus su rekordinėmis HDR galimybėmis, ar vidutinės klasės modelio su jūsų darbo eigai reikalingomis funkcijomis, ar nešiojamojo ekrano su el. rašikliu, ar itin plataus formato ekrano su greitu atnaujinimo dažniu, ASUS gali pasiūlyti kiekvieno poreikius atitinkantį „ProArt“ ekraną.

Generatyvinio dirbtinio intelekto revoliucija jau pilnai įsibėgėjo, todėl galbūt norėsite atnaujinti savo kompiuterizuotą darbo vietą ir paspartinti kūrybą dirbtiniu intelektu. Štai keletas momentų, kuriuos reikia įvertinti renkantis geriausią monitorių.

ProArt

· Pradėkite nuo didelės skiriamosios gebos. Aiškiai ir detaliai vaizdinės medžiagos peržiūrai rekomenduojame didelės raiškos ir idealaus pikselių tankio modelį. Modelis su 2560×1440 raiška yra geras atspirties taškas, tačiau daugeliui dirbtinio intelekto darbo procesų labiau tiks ekranas su 4K Ultra HD raiška.

· Tiksli spalvų ir plačios spalvų gamos aprėptis. Visi „ProArt“ ekranai yra gamykliškai sukalibruoti, tad ekranas vos išpakavus užtikrina profesionalų spalvų tikslumą, ir visi „ProArt“ ekranai puikiai apima tokias standartines pramonės spalvų gamas kaip sRGB. Tačiau jūsų kūrybos pastangos dirbtiniu intelektu gali pareikalauti dar daugiau. Modeliai su integruotu kolorimetru, pvz., ProArt PA27UCX-K, gali būti neįkainojami jūsų darbo eigai, o jei jūsų projektams reikia plačios „Adobe RGB“ arba „DCI-P3“ spalvų gamos palaikymo – ASUS yra paruošę itin platų asortimentą.

ProArt

· Visos reikiamos jungtys. „ProArt“ ekranuose esančiais standartiniais „DisplayPort“ ir „HDMI“ prievadais užtikrinamas platus suderinamumas. Kai kurie modeliai papildomai aprūpinti „C“ tipo „USB“ prievadais, pasirengę priimti vaizdo signalą, įkrauti prijungtą įrenginį ir veikti kaip periferinių įrenginių USB šakotuvas. Šie modeliai idealiai tinka kūrėjams, kurie daugiausia dirba nešiojamuoju kompiuteriu, arba tiems, kurie nori vienu kabeliu sujungti kelis ekranus.

· Pasirinkite tinkamą atnaujinimo dažnį. Kiekvienas kūrėjas įvertins didesniu atnaujinimo dažniu rodomą sklandžią animaciją, ar sklandų pelės žymeklio judėjimą ir aiškesnį dokumento ar tinklalapio slinkimą. Žaidimų kūrėjams, animatoriams, vizualinių meninių efektų dizaineriams ir kitiems kūrybos specialistams būtinas 120 Hz ir didesnis atnaujinimo dažnis. 165 Hz „ProArt PA328CGV“ ir 144Hz „ProArt PA278CGV“ monitoriai pristato „FreeSync Premium Pro“ ir „FreeSync Premium“ sklandžią animaciją užtikrinančią technologiją.

ProArt

· Pasirūpinkite savo akimis. Ieškokite modelių su akių įtampą ir nuovargį mažinančiomis savybėmis tai yra būtina, kai prie projekto reikia praleisti valandų valandas. „ASUS Eye Care“ funkcijos, tokios kaip nemirganti technologija ir mėlynos šviesos filtravimas, leidžia patogiai naudotis „ProArt“ ekranais visą pilną darbo dieną.

Įvertindami šiuos aspektus, pateikiame „ProArt“ ekranus, kuriuos rekomenduojame kuriantiems dirbtiniu intelektu, kiekvienas jų pasižymi detalia 4K raiška. ASUS ProArt asortimentas labai platus – nuo modelių, įperkamų studentams ir pradedantiems kūrėjams, iki pažangiausių ekranų, skirtų profesionaliems kūrėjams.