Net jei kasdien stengiatės palaikyti švarą ir neleidžiate maisto atliekoms ir kitiems teršalams patekti į vamzdžius, užsikimšimo problemos gali vis tiek atsirasti. Santechniko iškvietimas dažnai yra brangus ir laiko reikalaujantis sprendimas. Laimei, yra priemonių, kurios gali padėti išvalyti užsikimšusius vamzdžius patiems. Apie vieną tokių priemonių – EKONOMIS „VERDANČIOS GRANULĖS®“ – pasakoja UAB „Biochemlit“ vadovas Haroldas Bartnikas.

Pasak H. Bartniko daugelis klientų pirmą kartą apie šias granules sužino iš santechnikų, kurie jas naudoja kanalizacijos valymui. Granulės efektyviai pašalina net stipriausius teršalus, ištirpina riebalus, plaukus, organines liekanas ir veikia greitai bei efektyviai, nepažeisdamos vamzdžių ir sifonų. Skirtingai nei skysti valikliai, kurie dažnai prabėga pro teršalų kamštį, granulės užstringa teršaluose ir juos efektyviai ištirpina. Šios granulės pradeda šnypšti, kai sąveikauja su verdančiu vandeniu, todėl teršalai greitai ištirpsta, o susidarę burbuliukai išjudina kamštį ir stumia jį iš vietos.

Kaip naudoti EKONOMIS „VERDANČIOS GRANULĖS®“?

  1. Įpilkite 0,5–1 l verdančio vandens į kriauklės, vonios ar dušo vandens nutekėjimo angą.

  2. Įberkite 2 dangtelius granulių.

  3. Nedideliu kiekiu verdančio vandens nuplaukite jų likučius.

  4. Palaukite keletą minučių ir nuplaukite vandens srove. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

  5. Būtinai išvėdinkite kambarį ir naudokite akių bei odos apsaugos priemones.

Arba tiesiog nuosekliai sekite instrukciją nurodytą ant priemonės pakuotės. EKONOMIS „VERDANČIOS GRANULĖS®“ veiksmingai ir greitai pašalina teršalus, nepažeisdamos vamzdžių, todėl galite būti ramūs dėl savo namų kanalizacijos sistemos.

Papildomi patarimai:

Naudojant šią priemonę, svarbu laikytis saugumo taisyklių ir visada naudoti akių bei odos apsaugos priemones. Jei granulės patenka ant odos, nedelsdami nuplaukite jas tekančiu vandeniu. Kad išvengtumėte dažnų užsikimšimų, profilaktiškai valykite vamzdžius bent kartą per mėnesį. Tai padės palaikyti sklandų vandens nutekėjimą ir išvengti brangių santechniko paslaugų.

EKONOMIS „VERDANČIOS GRANULĖS®“ yra efektyvi, saugi ir ekonomiška priemonė, kuri padės jums patiems pasirūpinti namų kanalizacijos sistema, taupant laiką ir pinigus.