Apartamentai, butai – populiariausias trumpalaikės nuomos variantas Palangoje

Artėjant vasaros sezonui, poilsis prie jūros domina didelį kiekį žmonių, todėl apgyvendinimo vietos pajūryje užsipildo labai greitai. Planuojant atostogas Palangoje labai svarbu pasirinkti geriausią apgyvendinimo variantą. Priklausomai nuo poilsiautojų poreikių ir numatyto biudžeto, PrieJūros.LT internetiniame portale galima rasti kiekvienam tinkamą nuomos variantą. Šiame portale poilsiautojams pateikiami ir išsamūs butų, apartamentų, bei kitų apgyvendinimo vietų aprašymai, poilsiautojų įvertinimai, taip pat butų užimtumas žiemos ir vasaros sezonais.

Apartamentai ir butai Palangoje – populiariausias pasirinkimas poilsiui kurorte, o portalas PrieJūros.LT siūlo platų tokios nuomos pasirinkimą- butų ir apartamentų nuoma sudaro net 65% apgyvendinimo pasiūlymų. Nors susidomėjimas butais Palangoje vasaros metu yra itin didelis, turistai nuomos variantais domisi ir ne sezono metu- nuo rudens iki pavasario butų ir apartamentų skyrelis PrieJūros.LT portale,lyginant su kitais apgyvendinimo tipais, tampa lankomiausias.

Butai Palangoje – puikus variantas ieškantiems komforto ir privatumo


Butų nuoma Palangoje yra populiari dėl savo privalumų. Šiuo metu butą poilsiui Palangoje išsinuomoti galima skirtingose lokacijose. Ieškantys ramybės gali pasirinkti butus atokiau nuo Palangos centro, ramesnėje vietoje.
Butas Palangoje

Didelė dalis nuomojamų butų įsikūrę pačiame Palangos miesto centre ar netoli jo, todėl poilsiautojai gali lengvai pasiekti ne tik paplūdimius, bet ir restoranus, prekybos įstaigas ar kitas pramogų vietas. Patogumo ir pramogų ieškantiems poilsiautojams butų nuoma Palangos centre suteikia laisvės ir privatumo bei leidžia pasinerti į Palangos kultūrą ir gyvenimo būdą.

Užsisakykite buto nuomą Palangoje be tarpininkų


PrieJūros.LT portale butą poilsiui galite užsisakyti be tarpininkų, ieškantiems geresnių kainų buto nuomai Palangoje- tai puikus pasirinkimas. Žinoma, apgyvendinimo kaina priklauso ir nuo vizito trukmės - poilsiautojai ieško nuomos variantų parai ar dviem paroms, savaitei, mėnesiui ar net visam vasaros sezonui, tačiau geriausia kaina yra užsisakant be tarpininkų ir kuo anksčiau prieš planuojamą poilsio laiką. Be to, galima ir ilgalaikė buto nuoma Palangoje, kuri puikiai tinka poilsiautojams, apsistojantiems pajūryje ne sezono metu ar visiems metams.

Apartamentų nuoma Palangoje suteikia išskirtinį komfortą

Palangos svečiams, turintiems didesnį biudžetą ir ieškantiems ypatingo komforto ir nuosavo būsto patogumų, idealiai tiks apartamentų nuoma. Nauji apartamentai Palangoje poilsiautojams suteikia įvairius patogumus, kurie leidžia svečiams jaustis komfortiškai visos viešnagės metu. Pilnai įrengtos virtuvės maisto gamybai ar privatūs balkonai bei terasos poilsiui lauke – tai tik dalis šių būstų nuomos privalumų.

Didžiausia pasiūla Palangoje – 1–2 kambarių butų


1 kambario buto nuoma - populiarus apgyvendinimo variantas dviem žmonėms, poroms ar draugams. Tokiame bute galima rasti ne tik būtiniausius patogumus, kurie idealiai tinka svečiams, atvykusiems patyrinėti Lietuvos pajūrio miestą ar praleisti laiką Palangos paplūdimiuose. 2 kambarių buto nuoma yra puikus pasirinkimas nedidelei šeimai. Šie butai suteikia pakankamai erdvės ir privatumo, todėl svečiai gali atsipalaiduoti ir pailsėti po dienos linksmybių pajūryje. Dviejų kambarių butai su atskirais miegamaisiais ir bendrosiomis erdvėmis užtikrina komfortišką poilsį kurorte.
Butas Palangoje

Vieno ir dviejų kambarių butų nuomos Palangoje pasiūla PrieJūros.LT portale yra didžiausia. 1 kambario butų nuomos skelbimai sudaro apie 30%, o dviejų kambarių – 40% visų Palangos „Apartamentų ir butų nuomos" skelbimų.

3 kambarių butai – patogus poilsis šeimai, dviem poroms


Didesnės atostogautojų grupės ar šeimos dažnai renkasi 3 kambarių buto nuomą Palangoje. Šis apgyvendinimo variantas svečiams suteikia erdvias patalpas su visais namų patogumais. Tokiuose apartamentuose yra keli miegamieji, svetainė ir tokie patogumai kaip balkonai ar terasos su lauko baldais. Ar tai būtų trumpalaikė buto nuoma, ar ilgesnė viešnagė- erdvaus buto nuoma poilsiui leis mėgautis smagiu laiku Palangoje prie jūros.

Apartamentai ir butai Palangoje – geras pasirinkimas ilgesniam poilsiui prie jūros


Lyginant su kitomis apgyvendinimo vietomis Palangoje, pavyzdžiui, viešbučiais ar svečių namais, butų ir apartamentų nuoma lankytojams suteikia daugiau erdvės ir privatumo. Apartamentai, priešingai nei viešbučių kambariai, leidžia svečiams be apribojimų naudotis atskiromis gyvenamosiomis zonomis ar net lauko erdvėmis, pavyzdžiui, balkonais ar terasomis.
Butas Palangoje

Butai bei apartamentai Palangoje yra pritaikyti ir ilgesniam poilsiui prie jūros. Daugelyje apartamentų yra įrengti patogumai, kurie leidžia svečiams jaustis maloniai visos viešnagės metu.

Daugiau nei pusėje portale PrieJūros.LT siūlomų poilsiui butų galima rasti skalbimo mašinas, o trečdalis jų turi įrengtas indaploves. Beveik pusė apartamentų Palangoje gali pasigirti oro kondicionieriais, kurie karštomis dienomis užtikrina tinkamas temperatūros sąlygas. Butuose ir apartamentuose apsistojantys svečiai taip pat gali pradėti rytą su šviežiai išvirta kava- daugiau nei trečdalyje jų galima rasti kavos aparatus. Šie patogumai ne tik leidžia poilsiautojams jaustis kaip namuose, bet ir prisideda prie bendro apartamentų Palangoje patrauklumo.

Butas Palangoje

Butų nuoma Palangoje siūlo gerą kainos ir kokybės santykį

Ieškantiems poilsio geriausiomis kainomis, gana nebrangi nuoma yra butų Palangoje privalumas. Šis apgyvendinimo variantas dažnai užtikrina geresnį kainos ir kokybės santykį, ypač ilgesnei viešnagei ar didesnėms šeimoms.

Palyginti su viešbučiais, buto nuomos kaina vienam asmeniui paprastai būna mažesnė, ypač užsisakant be tarpininkų.

Butas Palangoje

Didžiausia butų nuomos pasiūla Palangoje – Vytauto g. ir Vanagupės g.


Nepriklausomai nuo gatvės, Palanga siūlo unikalų komforto ir prieinamos kainos derinį, bei kasmet pritraukia vis daugiau poilsio ir nuotykių ieškančių lankytojų.

Didžiausią butų Palangoje pasirinkimą PrieJūros.LT portale siūlo svečių pamėgtos Vytauto g.- galima rinktis net iš daugiau nei 90 butų ir Vanagupės gatvėje, kurioje svečių laukia beveik 70 apartamentų.

Poilsiautojai dažnai apsistoja ir Žvejų g. ar Jūratės g. Šios Palangos gatvės, kurios yra šiek tiek atokiau nuo centro, todėl jos tinkamesnės ramybę mėgstantiems žmonėms. Tuo pačiu šios gatvės yra patogiu atstumu nuo Palangos koncertų salės ir kitų miesto centro privalumų.

O štai lankytojams, norintiems pasinerti į miesto šurmulį ir judėjimą, puikiai tiks butų nuoma judresnėse kurorto vietose, ypač aplink J. Basanavičiaus gatvę.