Internetinės parduotuvės „Pigu.lt“ ekspertai teigia, kad dažnai žmonės užmiršta, jog labiausiai vertinama dovana gali tapti ir praktiškas, kasdienėje buityje naudojamas daiktas.

„Kiekvienais metais pastebime, kad, ypač kalėdiniu laikotarpiu, pakyla originalių, idėjinių prekių paklausa. Tokio tipo prekės kartais net negali būti pritaikomos praktiškai, jos dovanojamos tiesiog kaip pokštas ar norint sukelti momentines teigiamas emocijas dovanos gavėjui.

Tačiau mes visada patariame nepamiršti ir dažnai naudojamų, buitinių dovanų. Brandesnio amžiaus žmonės jas vertina labiau, nes jos praktiškos, pritaikomos kiekvieną dieną, o ir jų naudojimo laikas ilgesnis, nei vienkartinės linksmos dovanos”, – teigia „Pigu.lt“ rinkodaros vadovė Giedrė Vilkė.

Todėl per šias Kalėdas, norėdami nustebinti tėvus ar senelius, pagalvokite ir apie dovanų praktiškumą. Taip pat atkreipkite dėmesį, kokiais daiktais dažniausiai naudojasi jūsų artimieji. Gal šie prietaisai jau susidėvėję ir būtų pats laikas juos pakeisti naujais?

Virtuvės prietaisai – kavos mėgėjams ir sveikuoliams

Vieni iš dažniausiai naudojamų namų apyvokos daiktų yra įvairūs virtuviniai prietaisai. Prieš pirkdamas dovaną, retas kuris susimąsto, kad būtent virtuvė yra namų dalis, kurioje būname kiekvieną dieną – ryte pusryčiaujame, ar bent jau vikriai išgeriame puodelį kavos, o vakare, po dienos darbų, vakarieniaujame, dalinamės mintimis su artimaisiais, ar nusliūkiname iki šaldytuvo paieškoti ko nors skanaus. Todėl virtuvę papildančios dovanos yra unikalios.

Kapsulinis kavos aparatas „Krups Nescafe Dolce Gusto“

Vienas populiariausių virtuvės prietaisų – kavos aparatas. Tokia dovana džiaugtųsi ir laiko neturintys darboholikai, ir tikri kavos mylėtojai. Jei planuojate tokį pirkinį, atkreipkite dėmesį į kapsulinį „Krups Nescafe Dolce Gusto“ kavos aparatą – jis nedidelis, tyliai veikiantis, tačiau galingas ir kavos spaudimo kokybe nenusileidžia žymiai brangesniems kavos aparatams.

Prie populiarėjančių virtuvės prietaisų galima priskirti ir kokteilių plaktuvus. Vis aktyviau propaguojamas sveikas gyvenimo būdas daugelį žmonių skatina pakeisti savo mitybos ir ypač maisto gaminimo įpročius. Dauguma tokių sveiko maisto receptų sudaro trinti vaisių ir daržovių kokteiliai. Taigi sveiką gyvenseną propaguojančiai asmenybei kokteilių plaktuvas – labai patraukli dovana. Stilingas, daugiafunkcines, nerūdijančio plieno kokteilines siūlo vokiečių gamintojas „Profi-Cook“.

Gražios nori būti ne tik moterys

Jei manote, kad artimo žmogaus nepradžiuginsite virtuvės papildymu, verta pagalvoti apie kasdien naudojamas grožio industrijos priemones. Kalbant apie moteris, svarbu pabrėžti, kad plaukai –viena svarbiausių įvaizdžio detalių. Tačiau užtenka apklausti keliasdešimt moterų, kad suprastum, jog dažna yra nepatenkinta savo šukuosena.

Pasvarstykite, galbūt daug keliaujančiai moteriai praverstų nedidelis kelioninis plaukų džiovintuvas (pvz., „Babyliss 5250E“), o gal nuolat savo garbanas bandančią ištiesinti merginą itin pradžiugintų pažangios technologijos tiesinamosios plaukų žnyplės (pvz., „Remington S8590“).

Tiesinamosios plaukų žnyplės „Remington S8590“

Jei dovaną renkate vyrui, nepamirškite vyraujančių mados tendencijų. Iš Jungtinių Amerikos Valstijų atėjusi barzdų auginimo mada dar nepraranda savo populiarumo ir Lietuvoje. Todėl kokia galėtų būti geresnė dovana klasikiniam vyrui, jei ne inovatyvi bardzdos kirpimo mašinėlė ar barzdaskutė, kuri padės suformuoti madingą barzdelę arba, norint pakeisti stilių, ją švariai nuskusti. Kompanijos „Remington“ ir „Phillips“ siūlo rinktis iš gausybės barzdaskučių ir barzdos kirpimo mašinėlių modelių (pvz., „Philips S5400/26“, „Philips S1100/04“, „Remington Beard Boss MB4122“).

Švaros mėgėjams puikus pagalbininkas kasdieniuose ritualuose gali tapti elektrinis dantų šepetėlis. Jis pradžiugins ir tuos, kurie ryte mėgsta ilgiau pamiegoti ir skuba valytis dantų dar gerai neišsibudinę.

Elektriniai dantų šepetėliai, tokie kaip „Braun Oral B Pro 750“, ne tik geriau išvalo dantų apnašas, bet ir ilgesniam laikui garantuoja burnos higieną. Jei norite artimuosius aprūpinti baltesne šypsena, visada prie modernaus dantų šepetėlio galite pridėti ir dantų balinimo įrangą.

Taigi, šiais metais dairydamiesi dovanos draugams, kolegoms ar šeimos nariams, neatmeskite ir praktiškų dovanų idėjų. Visas minėtas prekes galima įsigyti „Pigu.lt“ internetinėje parduotuvėje, o populiariausius pirkinius galite gyvai pamatyti naujai atsidariusioje Pigu.lt parduotuvėje Vilniuje, Žvėryno mikrorajone.

Užsakymo nr.: PT_72869594