Renginio svečiai galės dalyvauti klausimų-atsakymų sesijoje su Dubajuje gyvenančiu Web3 investuotoju Justu Pikeliu, išklausyti „Crypto Hub Lithuania“ asociacijos vadovo Evaldo Krampo pranešimo apie dirbtinį intelektą bei blokų grandines. Panelinėje diskusijoje apie MiCA reguliavimą susigrums Lietuvos Banko valdybos narys Simonas Krėpšta, Lietuvos Respublikos finansų viceministrė Vaida Markevičienė, „Bankera“ atstovas Darius Kulikauskas, o diskusiją moderuos asociacijos „Fintech Hub LT“ vadovė Greta Ranonytė. Dar daugiau pranešėjų ir renginio dalyvių žadama pristatyti iki renginio dienos.

„Pastaruoju metu viešoje erdvėje vyksta labai daug diskusijų apie būsimą MiCA reguliavimą ir jo įtaką virtualių valiutų keitykloms, finansų rinkos dalyviams ir reguliatoriams. „Bitcoin Meetup“ metu turėsime atvirą diskusiją, kaip reguliavimas gali paveikti virtualių valiutų vartotojų ir entuziastų patirtį ir kokią įtaką turės virtualių valiutų protokolų vystymusi bei virtualių valiutų kainoms“ – pasakoja „Bankera“ partneris Darius Kulikauskas.

„Džiugu, kad mūsų renginyje dalyvaus Lietuvos Banko bei Finansų Ministerijos atstovai, tai parodo, kaip smarkiai subrendo kriptovaliutų ekosistema Lietuvoje per pastaruosius dešimt metų. Pirmojo „Bitcoin Meetup“ metu visuomenėje dar sklandė įsitikinimas, kad kriptovaliutos bus uždraustos, o dabar einame kriptovaliutų reguliavimo ir bendro pripažinimo kaip visavertės atsiskaitymo priemonės keliu“ – teigia Evaldas Krampas, „Crypto Hub Lithuania“ vadovas bei „Bitcoin Meetup“ organizatorius.

Kriptovaliutų ekspertai bei entuziastai susiburs Vilniuje jau gruodžio 19-tą dieną, 18 valandą FinTech bendradarbystės erdvėje „Rockit Vilnius“, Gynėjų g. 14. Registracijos į renginį nuorodą rasite čia.