„Outlet Park“ Sporto reidas“ – papildoma motyvacija aktyviam laisvalaikiui!

Niekam ne paslaptis, jog šiltuoju metų laiku visi kaip reikiant suaktyvėjame. Leidžiame laiką gamtoje, bėgiojame, vaikštome, leidžiamės į įvairiausius žygius dviračiais ar miesto parkuose žaidžiame krepšinį. Pasak „Outlet Park“ atstovės Evelinos Šriupšaitės, reaguojant į tokį, judresnio gyvenimo būdo suaktyvėjimą bei norint jį skatinti ir palaikyti, „Outlet Park“ ir gimė idėja surengti „Sporto reido“ nuolaidų savaitgalį!

Martyno Stankaičio nuotr.

„Matome savo klientų susidomėjimą ir norą aktyviai leisti laisvalaikį ir labai tą norą palaikome, todėl sekdami sezoniškumą ir tendencijas, stengiamės jiems pasiūlyti aktualų ir platų sporto prekių asortimentą patraukliausiomis kainomis!” – sako pašnekovė. „Galbūt, šis „Outlet Park“ Sporto reido“ nuolaidų savaitgalis kam nors net taps ir papildomu paskatinimu ar motyvacija pradėti laisvą laiką leisti aktyviau! Juk net ir tokia smulkmena kaip stilinga sportinė apranga gali paskatinti pradėti judėti. O juk pradėjus, dažniausiai nebesinori sustoti!” – šypsodamasi priduria Evelina.

Martyno Stankaičio nuotr.

Net 11 gerai žinomų sportinių prekių parduotuvių – po vienu stogu!

„Outlet Park“ prekybos centre yra net 11 visiems puikiai pažįstamų vardų sportinių prekių išparduotuvių: „DEVOLD“, „SPORTLAND Outlet“ „AUDIMAS“, „ADIDAS Outlet Store“, „PUMA Outlet“, „NIKE Outlet“, „HIATUS Outlet“, „REGATTA GREAT OUTDOORS“, „CROCS“, „TRESPASS“, „HUMMEL“.

„Visos šios, outlet tipo parduotuvės, yra glaudžiai išsidėsčiusios, todėl kokybiškos sportinės aprangos ar inventoriaus, galėsite įsigyti ne tik itin patraukliomis kainomis, bet dar ir labai patogiai, ir greitai!” – sako „Ogmios miesto“ verslo plėtros vadovė Evelina Šriupšaitė.

Martyno Stankaičio nuotr.

„Outlet Park“ Sporto reido“ nuolaidų savaitgalis – proga stilingam sportinio garderobo atnaujinimui!

Pasak pašnekovės, gegužės 12-14 dienomis „Outlet Park“ išparduotvių centre vyksiantis nuolaidų savaitgalis „Sporto reidas“ – ideali proga tiek atnaujinti ar papildyti savo sportinių drabužių garderobą, tiek ir jį susikurti. „Outlet Park” sportinių prekių parduotuvėse rasite visus žinomiausius sportinių rūbų prekinius ženklus, tokius kaip „Adidas, Nike, Puma, Columbia, Hummel“ ir t.t.” – sako E. Šriupšaitė, ir priduria: „be to, šis nuolaidų savaitgalis – puiki proga leistis į sportinio stiliaus perliukų medžioklę. Kas žino, galbūt pavyks atrasti šį tą net ir iš naujausių kolekcijų! O ką jau kalbėti apie klientų numylėtus klasikinius modelius, kurie „Outlet Park” prekybos centre net ir įprastomis dienomis parduodami taikant labai patrauklias nuolaidas. Na, o „Sporto reido metu” visos šios gėrybės bus parduodamos taikant papildomas akcijas, kurių nuolaidos – sumuojasi!”.

Tačiau nuostabiausia naujiena ta, jog patraukliomis nuolaidomis (nuo 10 iki 80 procentų), klientus apdovanos ne tik „Outlet Park“ įsikūrusios sportinių prekių parduotuvės, bet ir daugybė kitų, išparduotuvių centro „Outlet Park“ ir netgi viso „Ogmios miesto“ teritorijoje įsikūrusių parduotuvių! Tad artimiausio savaitgalio planai kaip ir aiškūs, tiesa?