žolelių arbata

11 straipsnių

Nė vienas maisto produktas nėra panacėja. Tačiau visavertė, subalansuota mityba, derinama su kitais sveikatą palaikančiais įpročiais, pavyzdžiui, reguliariu sportu ir susilaikymu nuo cigarečių bei alkoholio, gali būti svarbus veiksnys, saugant savo sveikatą, rašo foxnews.com.

Aušra Župerkaitė

Kai lauke veidą čaižo žvarbus vėjas, o nosį gnybia šaltukas, karšta arbata grįžus namo padeda atitirpti ir sušildo iki panagių įšalusį organizmą. Šis gėrimas turi daug sveikatą stiprinančių ypatybių. Bet, norint pajusti patį įstabiausią arbatos skonį, labai svarbus jos laikymo ir paruošimo būdas.

Domantė Juknonytė

Arbatą rekomenduojama gerti ištisus metus. Kadangi šio gėrimo paruošimo būdai – įvairūs, ir skirtingai ruošta arbata pasižymi skirtingomis ypatybėmis ir poveikiu organizmui. Vėlyvą rudenį ir artėjančią žiemą vertėtų rinktis šildančią vakarinę – žolelių, prieskonių ar vaisių, – arbatą.

www.5braskes.lt

Mano lieknesnė už šluotkotį sporto trenerė pietums pasitaiso kalną salotų lapų. Pietaudamos su kolegėmis atsiverčiame salotų meniu. Vakare su draugėmis, kol dar turime valios likučių, renkamės salotas be majonezo. Kad ir kaip mėgtum daržoves, vieną dieną tas salotų pasaulis ima lįsti per gerklę. Ar ...