Dukrytę auginanti vilnietė Marija Nenachova puikiai supranta, ką reiškia kiekvieną dieną vis sukti galvą, ką pagaminus šeimai. Todėl savo tinklaraštyje „Marijazilii“ noriai dalijasi receptais mažyliams ir visai šeimai, kurie palengvina kitų moterų gyvenimą – mamos nepaliauja dėkoti už lengvai pagami...
Varškės apkepas
42 straipsnių
Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Ji gaminama pramoniniu būdu 2, 5, 9, 18 % riebumo ir liesa varškė, varškės sūreliai bei varškės sūriai.
Kai norisi pradžiuginti artimuosius pigiu ir maistingu patiekalu, kuriam nė vienas nepasakys „ne“ – dažnuose namuose pakvimpa varškės apkepu. Įprasta šį tiek pusryčiams, tiek vakarienei tinkantį apkepą ruošti su manais, tačiau kulinarai rekomenduoja įnešti šiek tiek naujovių į savo meniu ir išbandyt...
Šis varškės apkepas iškepa purus, minkštas, bet gana standus, dėl to patogu taip supjaustyti. Į apkepą dar galite įmaišyti šiek tiek avižinių dribsnių, razinų, džiovintų spanguolių. Be to, jei nesinori saldaus varškės apkepo – nedėkite cukraus.
Varškės apkepas – vaikystę primenantis patiekalas, kurį valgo bene visi: ir vaikai, ir suaugę. Dietistė sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė kviečia išbandyti ir kitokius nei esate įpratę varškės apkepus – tokiu būdu galima rasti tokį pat skanų, bet ilgiau suteikiantį sotumą suteikiantį ir maž...
Jei norisi patiekalo, kuris kartu atstotų ir desertą, kepkite varškės apkepą. Tokį, kurio receptu dalijasi tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė. Šis varškės apkepas, kaip pastebi valgytojai, – beveik kaip pyragas.
Ieškantiems lengvo patiekalo siūlome išsikepti varškės apkepą. Toks minkštas ir purus, kad, atrodys, valgote geriausiame restorane. Varškės apkepą valgykite su grietine ar natūraliu jogurtu.
Maisto tinklaraščio „Valgė spalvė“ kūrėja Živilė Stumbrienė – trijų atžalų mama, tad prireikus maistą moka pagaminti greitai ir skaniai. Alytiškei nesvetimas ir noras, kad namiškiai maitintųsi kuo sveikiau, todėl šiandien dalijasi varškės apkepo be miltų receptu ir tikina: paprasta, greita ir labai ...
Varškės apkepas su ananasais – dar vienas receptas, kokį verta įsiminti. Minkštas ir purus, o jau aromatas – dieviškas. Iškepusį varškės apkepą su ananasais papuoškite mėtų lapeliais.
Varškės apkepas – purus it debesėlis. Galima sakyti, kad šis patiekalas – du viename, kai gaunate ir pagrindinį valgį, ir desertą. Iškepusį varškės apkepą apibarstykite cukraus milteliais.
Varškės apkepas yra toks nuostabus patiekalas, kurį galima kepti tiek pusryčiams, tiek pietums, tiek patiekti vakarienei. Varškės apkepo receptų – ne vienas ir ne du, tačiau vis pasigirsta gaminančiųjų nusiskundimų, kad apkepas neskanus, per sausas ar sukritęs. Tinklaraščio „Maisto mėgėja“ kūrėja Kr...
Varškės apkepas su spanguolėmis – purus, lengvas ir labai aromatingas. Patiekalas paruošiamas itin greitai ir pašaunamas į orkaitę. Tereikia apsišravuokite kantrybe belaukiant, kol varškės apkepas su spanguolėmis iškeps.
Varškės apkepas yra toks gardus patiekalas, kad dažna šeima jį kepa kas savaitę. Mat jį mėgsta tiek didelis, tiek mažas. O kad neatsibostų, penkių maisto tinklaraštininkių paprašėme pasidalinti gardžiausiais savo varškės apkepais. Apkepas su razinomis, bananais, be manų kruopų ar su tropiniais vaisi...
Varškės apkepą galima valgyti ryte, perpiet ir vakarienei. Ir jį ne veltui mėgsta tiek dideli, tiek maži – purus, drėgnas ir lengvas varškės apkepas nepalieka abejingų.
Neturintiems laiko ir noro ilgai terliotis virtuvėje: minkštas ir labai skanus Kristinos varškės apkepas (5)
Varškės apkepas skanus bet kuriuo dienos metu – tinka pusryčiams, pietums ar vakarienei. Nors dažna šeimininkė turi savo receptą, Kristina siūlo išbandyti jos varškės apkepą, kurį gaminant nereikės ilgai suktis virtuvėje, o rezultatas tikrai nustebins.
Varškės apkepas skanus bet kuriuo dienos metu – tinka pusryčiams, pietums ar vakarienei. Nors dažna šeimininkė turi savo receptą, jeigu vis dar neatradote geriausio recepto, Delfi siūlo pasigaminti Odetos varškės apkepą, kurį pasigardžiuodami valgys ir vaikai, ir suaugusieji.
Šilti orai vasarą – tikras džiaugsmas, tačiau dažniausiai per karštį valgyti nesinori. Pasirinkimų gausa lepina daržo ir sodo gėrybės, tad jeigu nesinori karštos sriubos ar riebios mėsos, Delfi siūlo pasigaminti gardų varškės apkepą su cukinijomis.
Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Receptų su varške yra daugybė, nes tai yra vienas universaliausių produktų. Varškė puikiai dera su įvairiausiais pagardais, tad gamindami varškės apkepą galite laisvai eksperimentuoti.
Varškės apkepas yra tas patiekalas, kurį lengvai galima pritaikyti ir pietums, ir vakarienei, ir desertui. Problema tik viena: ne visi valgytojai gali vartoti kiaušinius ir/ar miltus.
Varškės apkepas tikriausiai yra vienas iš mylimiausių pusryčių ir pavakarių patiekalų. Alfas Ivanauskas atskleidė puraus apkepo receptą, kuriame gausu varškės ir nenaudoja jokių miltų ir net manų kruopų.
Alfas vienas namuose: puriausias varškės apkepas be miltų ir manų kruopų bei skirtingų įdarų blyneliai (17)
Varškės apkepas tikriausiai yra vienas iš mylimiausių pusryčių ir pavakarių patiekalų, kuris konkuruoja tik su varškėčiais. Kadangi Alfas jau anksčiau išdavė savo varškėčių receptą ir sulaukė tūkstantinio skaičiaus peržiūrų ir padėkų, šioje laidoje jis atskleis puraus apkepo receptą, kuriame gausu v...