Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Ji gaminama pramoniniu būdu 2, 5, 9, 18 % riebumo ir liesa varškė, varškės sūreliai bei varškės sūriai.
Varškės apkepas yra tas patiekalas, kurį lengvai galima pritaikyti ir pietums, ir vakarienei, ir desertui. Problema tik viena: ne visi valgytojai gali...
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi morkų ir varškės apkepo receptu.
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi greitai pagaminamo varškės apkepo receptu.
Vakare prisivalgius riebių mėsos patiekalų gali sutrikti virškinimas, o angliavandenių gausa į vakarą irgi nevilioja. Ką valgyti, kai ruošiamės...
Bulvės mūsų mitybos racione – įprasta daržovė, tačiau, atrodo, jog lietuviai savo virtuvėse be jų negalėtų išgyventi. Akivaizdu, kad skaniausi...