Varškės apkepas

Varškės apkepas

Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš rūgusio pieno, atskyrus dalį išrūgų. Ji gaminama pramoniniu būdu 2, 5, 9, 18 % riebumo ir liesa varškė, varškės sūreliai bei varškės sūriai.

Grynasis varškės apkepas: neprireiks nei miltų, nei kiaušinių (20)

Varškės apkepas yra tas patiekalas, kurį lengvai galima pritaikyti ir pietums, ir vakarienei, ir desertui. Problema tik viena: ne visi valgytojai gali...

Morkų ir varškės apkepas

Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi morkų ir varškės apkepo receptu.

Naminis varškės apkepas (5)

Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi greitai pagaminamo varškės apkepo receptu.

Ką valgyti vakarienei: 3 paprasčiausi patiekalai namuose

Vakare prisivalgius riebių mėsos patiekalų gali sutrikti virškinimas, o angliavandenių gausa į vakarą irgi nevilioja. Ką valgyti, kai ruošiamės...

Maisto specialistė paaiškino, kokia bulvių nauda ir kaip apdorotas bulves valgydami tik pakenksite sau (65)

Bulvės mūsų mitybos racione – įprasta daržovė, tačiau, atrodo, jog lietuviai savo virtuvėse be jų negalėtų išgyventi. Akivaizdu, kad skaniausi...