Sausi pusryčiai

17 straipsnių

Giedrius Drukteinis

2012 metais amerikiečių „Kellogg“ kompanija, įsigijusi „Pringles“ traškučių gamybą iš JAV chemijos pramonės giganto „Procter & Gamble“, tapo antra pagal dydį pasaulyje užkandžių kompanija po „PepsiCo“. Šiandien „Kellogg Company“ dirba virš 30 tūkstančių žmonių visame pasaulyje, gaminančių dribsnius,...

Naujasis Nevėžis

30 metų – tiek laiko Lietuvoje veikia sausų pusryčių ir užkandžių gamintojas UAB „Naujasis Nevėžis“. Per šį laikotarpį įmonė tapo viena didžiausių ir sėkmingiausių tokius produktus gaminančių bendrovių mūsų šalyje, o jos prekės ženklą „Oho!“, su kuriuo užaugo jau ne viena karta, žino tiek maži, tiek...

Farmacininkė Rūtelė Foktienė

Puiku, kai maitinimasis sveikai tampa ne tik mada, bet ir gyvenimo būdu. Tačiau dažnai žmonės pasimeta ir pasiduoda lengvoms apgavystėms – su sportu ar puikia figūra susiję sausų pusryčių pavadinimai dar tikrai nereiškia, kad tai sveiko ir subalansuoto patiekalo pasirinkimas.

Toma Miknevičienė

Jeigu esate 90-ųjų vaikas, ketvirtadienį duris atvėrusi nauja vieta Vilniuje jums tikrai suvirpins širdį. Pusryčių bare „Pienas ne vienas“ nerasite plataus meniu su populiariais miestiečių pamėgtais patiekalais – jums bus pasiūlytas tik dubenėlis dribsnių su pienu. Tačiau neskubėkite juoktis – apsil...

Gardūs pusryčiai – puiki dienos pradžia. Tačiau ne visada rytais pasirenkame patį sveikiausią maistą. Skubėdami įsimetame ką nors į skrandį, užgeriame saldžia kava ir lekiame. Įprastus pusryčius pakeitę į sveikus ir kokybiškus, gausite žymiai daugiau naudos, skelbia huffingtonpost.com.

Tai, ką valgote, turi įtakos ne tik jūsų sveikatai ir svoriui, bet ir produktyvumui. Pirmiausiai, kasdienio streso traškučiais nenumalšinsite. Kita vertus, riebus ir saldus maistas sukelia mieguistumą, pradeda trūkti energijos, teigia sveikos gyvensenos specialistė ir dietologė Lisa De Fazio. Miego ...