Ertlio namas

Virtuvės šefas Rimydis apie tai, kas jam yra tobulas restoranas: skonio nenufotografuosi

„Sėkmingam restoranui būtini trys komponentai – puikus maistas, unikali vieta, geras aptarnavimas“, – vienu balsu sutaria Vilniaus restorano „...

Viename geriausių Lietuvos restoranų apsilankęs maisto tinklaraštininkas: mane sunku nustebinti, bet tai nunešė stogą (4)

Apsiniaukęs rugpjūčio trečiadienis, o aš, Gurmano dienoraštis autorius, su savo antra puse, vėl pakeliui į Vilnių. Planas paprastas tačiau...

Darbo paieškos: be patirties ir žinių, bet be 1000 eurų „į rankas“ neina dirbti (46)

Įsibėgėja sezoninių darbų ir darbuotojų paieškos. Šalies didmiesčiai dėl darbuotojų konkuruoja ne tik su užsieniu, bet ir Lietuvos pajūriu. Jei...

Prabangių restoranų kasdienybė: pardavimai krito iki 80 proc, egzotikos nebeliko (13)

Karantinas pakeitė ne tik žinomų maitinimo įstaigų pajamas, bet ir valgiaraštį.

Lietuvoje jau tekinama sula: kur paragauti?

Lietuviai ne tik skanauja gintaro arbatą, dilgėlių vyną, mėlynių girą ar kiaulpienių kavą, o mineralinio vandens išgauna tiek, kad jame net...