Alvija Šalaševičienė

Lietuvos mokslininkų pasiekimas gali pakeisti mėsos rinką: pagamino netikėtą analogą (8)

Kauno technologijos universiteto (KTU) mokslininkai kartu su kolegomis iš Helsinkio universiteto sukūrė itin maistingą mėsos analogą naudodami...

New meat analogue developed by Lithuanian scientists

A team of researchers from Kaunas University of Technology (KTU), Lithuania and the University of Helsinki have proposed an extremely nutritious meat...

Lietuvos mokslininkai sukūrė naują mėsos analogą iš sojų išspaudų – sveikesnis, skanesnis ir draugiškas aplinkai (8)

Kauno technologijos universiteto (KTU) mokslininkai kartu su kolegomis iš Helsinkio universiteto sukūrė itin maistingą mėsos analogą naudodami...

Trys KTU mokslininkų vertingi, bet labai paprasti patarimai, padėsiantys išgyventi sveikatos krizę

Daugeliui žmonių sveikatos krizė siejasi su pasaulį drebinančia Covid-19 pandemija . Tačiau ir iki jos netilo pavojaus varpai – neregėtais...

Seilėjasi dėl sovietinio maisto: ko vertos kalbos, kad jis buvo aukštesnės kokybės? (126)

Posakis „dėl skonio nesiginčijama“ pastaraisiais metais sulaukia vis daugiau kritikos – esą taip dažniau sako tie, kurie skonio neturi. Ir nors...

Delfi Plius Tomas Ramanskas, specialiai „Delfi“ iš Barselonos

Ar metas pokyčiams „Barcelonos“ trenerių štabe?  (4)

Delfi Plius Daiva Žeimytė-Bilienė, laida „Iš esmės“

Po „Azovstal“ gamyklos pragaro Putino laukia nauji tikslai: išlieka esminis klausimas