Išvažiavusį slidinėti į Austriją prieš penkerius metus jį sukandžiojo širšės. Paaiškėjo, jog žmogus jautrus jų nuodams ir atsidūrė komoje. Reanimacija truko dvi valandas, tačiau L. Zielinskis sąmonės taip ir neatgavo. 

Tik po daugelio savaičių Lenkijoje pavyko ligonį pažadinti iš komos būsenos, tačiau atsibudęs L. Zielinskis buvo jau visiškai kitoks žmogus. Iki nelaimės laisvai kalbėjęs angliškai ir vokiškai, anglų kalbą visiškai pamiršo, tačiau prisiminė, jog mėgsta muzikuoti, rašo TVN24.

L. Zielinskiui darbą kol kas tenka pamiršti. Dabar jis turi daug laiko ir staiga po daugelio metų grįžo noras muzikuoti, nes kadaise vyras buvo pianistas, tačiau iki nelaimingo incidento negrojo jau keliolika metų. Pasak gydytojų, pažeistos smegenys kartais išlaisvina iki tol nežinomas žmogaus savybes ir kartais net pakeičia asmenybę.

Anglų kalbą L. Zielinskis prisiminė po dvejų metų. Tačiau vyriškiui prireiks daug pastangų, kad vėl galėtų groti, nes kol kas jo pirštai yra mažai judrūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)