Po daugelį mėnesių trukusių tyrimų ir klaidų gydytojai galiausiai diagnozavo Jaxonui mikrohidranencefaliją – sunkų smegenų apsigimimą, nuo kurio nėra jokio gydymo.

Trumpas Jaxono gyvenimas yra kupinas kovos ir atviri jo tėvų pasakojimai socialinėje žiniasklaidoje sulaukė pasaulinio dėmesio.

Rugsėjo mėnesį viename „Facebook“ įraše Brandonas Buellas paaiškino, kodėl jie nusprendė nenutraukti nėštumo, kai 17 nėštumą savaitę per tyrimą ultragarsu sužinojo, kad jų sūneliui kažkas yra negerai.

„Kai nėštumo metu pirmą kartą sužinojome, kad dėl Jaxo kyla būgštavimų, mums buvo nurodyta pasirinkti: išnešioti vaisių iki pabaigos arba rinktis abortą. Nė vienas gydytojas negalėjo mums paaiškinti, kas yra negerai, ar ko reikėtų tikėtis, tačiau mes paklausėme, ar Jaxonui skauda ir ar jis kenčia. Taip pat klausėme, ar tai kelia papildomą riziką Brittany nėštumo ir gimdymo metu. Kadangi atsakymai į abu klausimus buvo „ne“, mes niekada net nesvarstėme aborto galimybės. Taip, mes esame krikščionys ir mūsų tikėjimas per visą šią šeimos kelionę atliko svarbų vaidmenį, bet mes tebesame realistai. Jei vaisius gimdoje būtų kentėjęs ar būtų kilęs koks nors kitas pavojus, išskyrus tai, kad Jaxonas dėl savo galvytės ir smegenų veikiausiai negalės gyventi šiame pasaulyje, tuomet, žinoma, mes diskutuotume kitaip. Tačiau buvo ne taip ir tai buvo mūsų ir tik mūsų sprendimas“, - rašė B. Buellas.

Vaizdo įrašą galite pažiūrėti ČIA.

Tėvai tikisi stebuklo ir stengiasi neprognozuoti ateities.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (701)