„Ilgą laiką priklausomybių gydymas buvo paraštėse: visuomenės, sveikatos sistemos, piliečių nuostatų. Pastaruoju metu padėtis pradėjo keistis į gerą, suvokiant priklausomybes kaip ligą, o ne pasirinkimą, tačiau rimtu iššūkiu lieka tinkamo gydymo suteikimas ieškantiems pagalbos. Kviečiu kandidatus pretenduoti į RPLC vadovus, kuriant ir plėtojant šios svarbios sveikatos sistemos dalies paslaugas“, – sako sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Laukiami kandidatai, turintys puikius lyderystės įgūdžius bei taikantys pažangias organizacijų valdymo sistemas, gebantys formuoti strategiją, kuri užtikrintų plataus spektro sveikatos priežiūros paslaugas asmenims, sergantiems priklausomybės nuo psichoaktyviųjų medžiagų ligomis.

Iš naujojo RPLC vadovo tikimasi lyderystės ne tik vadovaujant priklausomybės ligų gydymo tinklui didžiuosiuose šalies miestuose, tačiau ir patirties perteikimo kitoms gydymo įstaigoms, taip didinant priklausomybės ligų gydymo prieinamumą.

Pretenduojant į direktoriaus pareigas atsiveria unikali galimybė skatinti pažangą priklausomybės ligų gydyme, pasitelkiant naujausias mokslu grįstas praktikas ir technologijas, tobulėti kaip vadybos profesionalui, diegiant procesų tobulinimus ir juos optimizuojant, kurti įstaigos veiklos strategiją ir iniciatyvas, telkti stiprią profesionalų komandą, užtikrinant aukštos kokybės sveikatos priežiūros paslaugas kovojantiems su priklausomybės ligomis pacientams bei jų šeimoms.

Norintieji dalyvauti konkurse privalo atitikti bendruosius kvalifikacijos reikalavimus: turėti ne mažiau kaip 4 metų vadovaujamo darbo patirtį, privalumas – vadovavimo patirtis vadovaujant įstaigoms, organizacijoms, įmonėms. Taip pat būtina turėti aukštojo mokslo kvalifikaciją, įgytą baigus universitetines sveikatos mokslų, socialinių mokslų, teisės, verslo ir viešosios vadybos arba gyvybės mokslų studijų krypčių grupės studijas ir įgijus magistro kvalifikacinį laipsnį, arba jai lygiavertę aukštojo mokslo kvalifikaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją