Kaip rašo „The Independent“, tereikia saldžiąją bulvę plonai supjaustyti ir sudėti į skrudintuvą. Šiai abejingų nepaliekančiai sveikų skrebučių ruošimo technologijai išpopuliarėjus socialiniuose tinkluose skrebučiai iš saldžiųjų bulvių tęsia kelionę į populiarumo olimpą paieškų sistemoje „Google“.

Supjaustykite saldžiąsias bulves plonais gabalėliais, tačiau nepersistenkite – iš skrudintuvo jas dar teks ištraukti. Skrudinkite tol, kol saldžiųjų bulvių gabalėliai suminkštės. Šis procesas trunka kelias minutes, o tiksli skrudinimo trukmė priklauso nuo gabalėlių dydžio.

Saldžiųjų bulvių skrebučių paslaptį jau įminę laimingieji išdidžiai dalijasi savo šedevrų nuotraukomis socialiniuose tinkluose, o kiti savo ruožtu tik stebisi tokiu jų išradingumu. Kadangi saldžiųjų bulvių skonis pasižymi universalumu, jos puikiai dera tiek su saldžiais, tiek ir su sūriais pagardais.

Kiaušiniai ir avokadai, figos ir ožkų pieno sūris, šilauogės ir bananai – visi šie deriniai tiks kuo puikiausiai.

Saldžiųjų bulvių skrebučiai – tikras atradimas tiems, kurie nevalgo duonos, o visiems kitiems – sveika pusryčių alternatyva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)