Nors gydytojas išsakė daug pagyrimų šiai ligoninei, tačiau turėjo ir nemažai pastabų dėl personalo bendravimo, darbuotojų kultūros.

Dėl komentaro kreipėmės į Krikščioniškuosius gimdymo namus. Ligoninė komentarą atsiuntė paštu, pateikiame jį.

Krikščioniškieji gimdymo namai

„LSMU Kauno ligoninės akušerijos ir ginekologijos klinikos Krikščioniškųjų gimdymo namų personalas deda daug pastangų, kad gimdyvės ir jas lydintieji asmenys, dalyvaujantys didžiausiame gyvenimo dovanojamame stebukle – kūdikio gimime, gautų ne tik profesionalias medicinos paslaugas, bet pasijustų apgaubti mandagaus rūpesčio ir komforto. Tai liudija ir daugybė padėkų, kurių sulaukia Krikščioniškieji gimdymo namai. Esame dėkingi tiek už jas, tiek už pastabas, kurio padeda toliau tobulėti.

Šiuo atveju tėvelio (kartu ir kolegos mediko) atsiliepime yra ir vieno, ir kito. Dėkojame, kad atsiliepimo autorius gerai įvertino Krikščioniškuosiuose gimdymo namuose teiktą gimdymo pagalbą, o dėl pogimdyminės priežiūros, dėl kai kurių darbuotojų komunikavimo ypatumų – esame dėkingi už išsakytas pastabas, reiškiančias, kad turime plačią erdvę tobulėjimui. Linkime šeimai džiugaus auginimo!“ – buvo rašoma komentare.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją