Moteris namų sąlygomis pasidarė sau karštų jautienos riebalų injekciją. Po to, kai jį įsišvirkštė riebalų, jos organizme išsivystė ūmi bakterinė infekcija.

Moteris namie išsivirė jautieną, atskyrė riebalus ir įsišvirkštė sau jų į veidą. Po kažkiek laiko ji pasijuto blogai ir kreipėsi į ligoninę.

Ji skundėsi jaučianti, tarsi veidas degtų. Medikai konstatavo infekciją ir jos burnoje bei ant lūpų pastebėjo randus. Tačiau skrodimas parodė, kad moteris mirė nuo peritonito – parietalinio ir visceralinio pilvaplėvės uždegimo.

Tyrimo duomenimis, moteris tokias injekcijas darėsi ne vieną kartą. Be to, jai buvo atliktos kelios plastinės operacijos.

Amerikos plastikos chirurgų asociacijos prezidentas dr. Phillipas Haeckas taip pakomentavo šį incidentą: „Nemažai žmonių darosi sau injekcijas, mėgindami atsikratyti raukšlių. Tačiau toks bandymas sutaupyti pinigus gali baigtis liūdnai.“

Kadangi moteris darėsi injekcijas kelis kartus, jos organizme galėjo išsivystyti alerginė reakcija. Ir viena iš injekcijų išprovokavo odos susierzinimą. Yra žinoma, kad gyvūninių proteinų injekcijos sukelia ne bendras, o lokalias reakcijas, todėl kilus lokaliai alerginei reakcijai, įmanomas simptomas – veido deginimo pojūtis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją