Kaip rodo atvirieji Lietuvos statistikos departamento duomenys, koronavirusas pražudė ir dar vieną jauną vyrą, priklausiusį 30–39 metų amžiaus grupei. Šio Širvintų rajono gyventojo mirtis registruota antradienį, gruodžio 14 dieną. Jis buvo neskiepytas.

Širvintų ligoninės atstovė patvirtino, kad pas juos buvo atvežtas sunkios būklės vyras, kurį teko gaivinti. Vyras išvežtas į Elektrėnų ligoninę. Ar tai – tas pats žmogus, kuris vėliau mirė, ligoninės atstovė nežinojo.

Kol kas su Elektrėnų ligoninės atstovais susisiekti nepavyko.

Lietuvoje praėjusią parą nustatyti 1879 nauji COVID-19 atvejai, mirė 15 žmonių, rodo ketvirtadienį paskelbti Statistikos departamento duomenys.

Nuo COVID-19 praėjusią parą mirė septyni vyresni nei 80-ies metų žmonės, trims buvo per 90-imt, po du priklausė 70–79 ir 60–69 metų grupėms. Dar vienas mirusysis buvo vyresnis nei 40-ies metų.

Pilnai paskiepyti buvo du iš jų: šie žmonės priklausė 80–89 ir 70–79 metų grupėms.

Iš beveik 7,1 tūkst. asmenų, iki šiol mirusių nuo COVID-19, pilnai paskiepyti buvo 565. Tiesiogiai ir netiesiogiai su COVID-19 siejama apie 13,4 tūkst. mirčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)