Šį preparatą jau patvirtino JAV maisto ir vaistų administracija. O Didžiojoje Britanijoje veikiančiose grožio klinikose jau sudaromi laukiančiųjų sąrašai tikintis, kad greitai preparatą bus leista naudoti ir Jungtinėje Karalystėje.

Medikamentą, kurio viena injekcija kainuoja 192 svarus sterlingų (300 JAV dolerių), sukūrė Dalase veikiančio Teksaso universiteto Pietvakarių medicinos centro specialistai.

Vienos procedūros metu padaromos mažiausiai dvi ar trys injekcijos, o iš viso reikia nuo dviejų iki keturių procedūrų. Taigi, norintiems atsikratyti dvigubo pagurklio teks pakloti 2 tūkst. svarų sterlingų ar daugiau.

„Kybella“ preparatą jau naudojęs plastikos chirurgas Jeffrey'is Kenkelis sakė: „Kybella“ preparatas yra identiškas deoksicholio rūgščiai, kurią natūraliai gamina mūsų organizmas riebalams naikinti. „Kybella“ paremtas šiuo riebalų naikinimo principu ir padeda atsikratyti riebalų po smakru. Tai puikus būdas tiems, kas nenori chirurginio įsikišimo, tačiau nori atsikratyti pasmakrinių riebalų.“

Procedūra atliekama ambulatoriškai. Dauguma pacientų grįžta kelioms pakartotinėms procedūroms darant vieno mėnesio pertrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)