Kaip praneša BBC, vyrui teko pasinaudoti statybvietės tualetu ir portatyvinėje tualeto kabinoje jam atsitiko tokia pat nelaimė, kokią jau teko patirti prieš penkis mėnesius.

Savo pavardės nepanoręs atskleisti Jordanas pasakoja, kad voras jam įkando beveik į tą pačią vietą, kaip ir praeitą sykį.

„Šiuo metu esu pats nelaimingiausias vyras šalyje, – prisipažino jis BBC reporteriui. – Tiesiog sėdėjau ant klozeto ir staiga pervėrė toks pat skausmas, koks ir praeitą kartą. Pirmąją akimirką nesinorėjo tikėti, kad kartojasi ta pati nelaimė. Pažvelgiau žemyn į savo organą ir ant jo pastebėjau dvi kyšančias voro kojas.“

Jordanas prisipažįsta, kad po pirmojo voro įkandimo jis stengiasi būti labai apdairus, kai tenka naudotis portatyvinėmis tualetų kabinomis.

„Kai tai atsitiko pirmą kartą, pasiryžau apskritai jomis nesinaudoti. Bet kaip tik tą dieną tualetai buvo išplauti, todėl pamaniau, kad niekuo nerizikuoju. Visa kita jau žinote. Baigėsi tuo, kad raičiausi iš skausmo“, – pasakoja vyras.

„Pažadu laikytis“, – ryžtingai priduria jis.

Verslininkas teigia nežinąs, kokios rūšies voras jam įkando šį kartą.

Vienas iš jo kolegų iš statybvietės nugabeno jį į Sidnėjaus „Blacktown“ ligoninę.

Vis dėlto Jordano kolegos įžvelgė ir šviesią situacijos pusę.

„Kai tai nutiko primą kartą, jie susirūpino, o šįkart man lipant į automobilį jie laidė pokštus“, – pasakoja vyras.

Ligoninės darbuotojai atvejį komentuoti atsisakė, nes negalėjo pažeisti paciento privatumo.

Jordanas buvo išleistas iš ligoninės ir tikisi netrukus grįžti į darbą, bet greičiausiai tikrai nebesinaudos statybvietėje pastatytomis tualetų kabinomis.

„Gyvenime ten kojos nekelsiu, prisiekiu“, – sako Jordanas.

Australijos raudonnugaris voras yra labai panašus į juodąją našlę. Jį galima atpažinti iš siauros raudonos per pilvą einančios juostelės.

Šio voro įkandimas yra labai skausmingas. Po įkandimo žmogus pradeda prakaituoti, ji ima pykinti.

Nors mirties atvejų po raudonnugarios voro įkandimo ir užfiksuota, nuo 1956-ųjų metų, kai buvo pradėtas naudoti specialus biologinis preparatas antiveninas, nukentėjusiuosius pavyksta išgelbėti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)