Paskaitykite ir nuspręskite, kada geriau praustis po dušu – rytais ar vakarais.

Kodėl geriau po dušu praustis rytais?

Galite atsisakyti kavos. Rytinis dušas padeda suaktyvinti cirkuliaciją ir kraujotaką – tai kur kas efektyvesnė žvalumo priemonė negu jūsų mėgstama latė kava, rašo purewow.com.

Atpalaiduoja įtemptus raumenis. Ryte prabundate su skaudančiu kaklu? Karštas dušas padės atpalaiduoti surakintus raumenis. (Kol esate duše, rekomenduojame taip pat atlikti kelis lengvus tempimo pratimus.)

Labiau tinka riebiai odai. Jeigu jūsų oda yra linkusi blizgėti, veikiausiai pastebėjote, kad miego metu jos būklė dar labiau pablogėja. Dušas (ypač šaltas) suteikia progą pašalinti riebalus ir tuomet natūraliai sutraukia poras, taip apsaugodamas odą nuo nešvarumų.

Kodėl geriau po dušu praustis vakarais?

Tai puiki darbo dienos pabaiga. Vakarinis dušas padeda sumažinti kraujo spaudimą ir pašalina stresą.
Greičiau užmigsite.

Šiltas dušas prieš miegą yra išbandyta priemonė nuo nemigos. Kodėl? Jis ramina ir siunčia signalą jūsų organizmui, kad atėjo laikas išskirti melatoniną – priminimą, kad artėja miego metas.

Jūsų patalynė ilgiau išliks švari. Net jei esate pati didžiausia švaruolė, patalynė su laiku susitepa. Vakarinis dušas reiškia, kad jūsų paklodės ilgiau liks švarios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)