E. Juodžbalienė onkologe chemoterapeute pradėjo dirbti 1985 metais, tačiau tik prieš 30 metų savarankiškai praplėtusi žinias, ji su pacientais pradėjo kalbėti apie tikrąsias susirgimų priežastis.

„Iki dabar labai daug ko išmokau, nes viso to, universitete ruošiant gydytojus, nemoko. Visas žinias iš įvairių šaltinių reikėjo į save susiurbti, o dabar labai džiaugiuosi, kad gyvenimas man padovanojo šią patirtį“, – konferencijoje Klaipėdos universitete „Holistinis žmogus. Maistas kūnui ir sielai“ pasakojo gydytoja Edita.

Onkologė pripažįsta, kad dažniausiai šiuolaikinės medicinos atstovai – gydytojai – pradeda domėtis alternatyviąja medicina, ieško naujausios informacijos, kaip padėti pacientams, įvairiais būdais ieško atsakymų, paskatinti savo pačių patirtimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją