Šie kvepalai yra iš Italijos temos Collezione kolekcijos, ir vadinasi Iconic (kaip ikona). Aromatas prieskoninis, nelabai sudėtingas, bet labai gerai balansuotas.

Iconic

Čia saldžios tonkos pupelės, gana gilus tabakas ir vanilė - kaip sako apžvalgininkai, tai yra tikslus klonas Dolce & Gabbana The One for Men (sukurti 2015 metais, dizaineris garsus Olivier Polge, iš pasaulio kvepalų sostinės Grasse, daug ką sukūręs Chanel mados namams, o taip pat dirbęs ir Bulgari, ir Yves Saint Laurent, ir kitiems). The One, žinoma, turi kompleksiškesnį prieskonių skambesį (kardamonas ten, imbieras, kalendra, basilikas) - bet tabako bazė ir greipfruto viršus sukuria tą patį įspūdį, kaip ir šis pigiukas.

Kvape yra tam tikra Londono ir 2010 metų nostalgija - šalis išsivadavo iš 2000 laikotarpio super-gaivių, jūrinių ir muskuso kvapų, kaip mano aprašyti stereotipiniai Hugo iš Hugo Boss ir jau reikėjo tam tikros egzotikos svorio. Tą ir siūlo šis negudrus klonas, auksine spalva sukuriantis vadinamąją pigią prabangą.

Ar bėgčiau pirkti ir leisti jam pinigus šiandien? Ne. Bet kolekcijai netrukdo. Jei gausite už kokius dvidešimt eurų, liūdėti neteks.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją