Mados tendencijos, analizuojančios aktualius socialinius klausimus: kuo šiandien gyvena žmonių gentys ir kas jos? Kas slepiasi po jėgos, sekso ir statuso demonstravimo kultu – kokiomis manipuliacijomis tarsi baltais siūlais sudaigstytos genčių konstrukcijos, lemiančios mūsų bendruomeniškus ryšius?

„Exit To The City“ renginyje euforiją sukėlusi „A–Twins“ kolekcija „Corrupted“, tai naujausiomis mados tendencijomis grįsti vyriški haute cuture įvaizdžiai, kupini jėgos ir raw estetikos, netikėti ir iššaukiančiai analizuojantys šiuolaikinio gentiškumo konceptą.

Kaip teigiama pranešime, vyriški modeliai, pulsuojantys užgriūvančia, buka energija, srūvančia tiek iš šukuosenų, kurių formos kelia aliuziją į šiurkštumą ir kapotą ritmą, tiek iš dizainerio Viliaus Venckevičiaus kurtų kostiumų bei aksesuarų, su neišvengiamu sportiškumo prieskoniu, aktyviais geometriniais raštais. Baltuose potėpiuose įrėmintos kampuotų veidų formos, fetišizuotas seksualumas ir grėsmės nuojauta – tokias naujųjų laikų gentis atskleidžia Andrius ir Anatolijus savo gaivališkoje naujojoje kolekcijoje „Corrupted“. Talentingojo fotografo Tomo Vyšniausko nuotraukose modeliai – supami nežemiškos atmosferos, anapus realybės alsuojančiose erdvėse.

Kūrybinės komandos „A–Twins“ branduolys – tai plaukų stilistikos korifėjai ir bendrojo įvaizdžio profesionalai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok: pasaulinių konkursų nugalėtojai, grožio salonų tinklo „Unison“ kūrybiniai vadovai, mokymų ir seminarų lektoriai, kūrybinių kolekcijų kūrėjai, mados tendencijas diktuojančio renginio „Exit To The City“ organizatoriai.

Idėja / plaukai / stilius – kūrybinė komanda „A–Twins“
Vizažas – Makeup by Emma
Kostiumai /aksesuarai – Vilius Venckevičius
Foto – Tomas Vyšniauskas
Produktai – „Nook Family“ & „Evo“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)