Stilingųjų šventės organizatoriai džiaugėsi rekordiniu lankytoju skaičiumi ir galimybe visus supažindinti su naujausiomis vyrų mados tendencijomis tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, rašoma pranešime spaudai.

„Noriu pasidžiaugti, kad šiemet „Vyrų mados savaitėje“ savo kūrinius pristato gausybė garsių Lietuvos ir užsienio dizainerių. Madų šou siekiame pateikti kuo didesnę įvairovę ir formuoti platesnį požiūrį į vyrišką madą, todėl sukviečiame gausų įvairių dizainerių būrį. Skirtingo požiūrio ir estetikos profesionalų kūriniai padeda įkvėpti tautiečius ir paskatina tiek vyrus, tiek moteris leistis į naujausių mados tendencijų paieškas.

Ypač didžiuojamės galimybe supažindinti visus su net keturių valstybių dizainerių kolekcijomis“, – sako renginį organizuojančių vyrų stiliaus namų „Trend Wave“ įkūrėja Marija Palaikytė.

Marija Palaikytė

Renginio svečiai ir akimirkos:

Daug dėmesio sulaukė užsienio dizainerių kolekcijos, kurių skaičius, pasak organizatorių, šiemet rekordinis. Podiumu žengę modeliai pristatė trijų jaunų ir perspektyvių dizainerių iš Italijos – Alessandro Trincone, Federico Cina, Dante Leo Capasso – kūrinius. Taip pat svečių iš kaimyninių šalių – Latvijos dizainerių „One Wolf“ bei „Status by Shtamguts“ ir Lenkijos atstovų „Trad Studio“ kolekcijas vyrams.

„Vyrų mados savaitėje“, be svečių iš užsienio, naujausių kolekcijų kūrinius taip pat pristatė ir žymūs Lietuvos dizaineriai: Julija Janus, „Harmman“ ir „The Dark“.

Madų šou kulminacija tapusi Julia Janus vyriška kolekcija suteikė išskirtinę progą vakaro svečiams pasigrožėti dizainerės kūriniais. Tai buvo paskutinis J. Janus vyriškos kolekcijos pristatymas – savotiškas atsisveikinimas. Prieš pat kolekcijos pristatymą dizainerė viešai paskelbė, kad daugiau vyrams skirtų kolekcijų nebekurs.

Plačiau apie J. Janus sprendimą skaitykite jos feisbuko įraše:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)